Sandra Andrejević nadzire dete i muža dok prose
Nemanja Gavrilov
Sandra Andrejević nadzire dete i muža dok prose

Nemanja Gavrilov

Sandra Andrejević nadzire dete i muža dok prose, Foto: Nemanja Gavrilov

 

 

Sandra Andrejević uhapšena je 15. aprila u Starčevu kod Pančeva jer je nasrnula na Marijanu Milenković, ćerku vlasnika lokalne prodavnice i razbila joj nos i zube. Posle toga, sedala je ispred ambulante i pretila joj govoreći: "Ja ću izaći iz zatvora, ali ti iz groba nećeš nikada". Meštani tvrde da je napadala muškarce i žene podjednako samo zato što su joj upućivali preke poglede ili odbili da joj daju novac kad je žickala!

Marija Milenković žrtva nasilnice

Privatna arhiva

Marija Milenković žrtva nasilnice, Foto: Privatna arhiva

- Ulazila je u prodavnice, apoteke, pekare i uzimala šta joj se prohte, bez novca. Rušila je rafove kad bi joj prodavci tražili novac, pretila im i psovala ih. Svoju decu je terala čak i zimi da oskudno odevena prose na ulici, dok je tuđu decu šamarala, a na meštane je i nasrtala nožem - kažu meštani Starčeva.

Posle hapšenja i određivanja pritvora do 30 dana, nije se zaustavila, već je i u  pritvoru nastavila da pravi probleme.

Nasilnica razbila zube i nos Mariji Milenković

Privatna arhiva

Nasilnica razbila zube i nos Mariji Milenković, Foto: Privatna arhiva

- Ovako nešto još nije viđeno! Ona i dalje ne shvata gde je pogrešila i izuzetno je agresivna. Jedina je koja čak u pritvoru ima lisice na rukama! Preti, psuje i napada. Napala je čak i jednog policajca, ali je i sama dobila batine od pritvorenika. Međutim, kada dođu službenici Centra za socijalni rad ili psihijatri, koji je posmatraju, ona se totalno promeni i glumi žrtvu! Inteligentna je i lukava - kaže naš izvor.

Posle hapšenja je bila agresivna.

 

- Bahata je i drska, a policajce i tužioce je pitala: "Š’a je bilo? Je l’ ima neki problem?" Tvrdi da je bila isprovocirana kada je udarila devojku - kaže naš izvor iz istrage.

Komentari (1)

Alex

29.04.2019 11:03

nikada je ne bi uhapsili da nije medijski propraceno! strasno!