Udes, saobraćajna nesreća
Alo!/ Dejan Briza
Udes, saobraćajna nesreća

Alo!/ Dejan Briza

Udes, saobraćajna nesreća, Foto: Alo!/ Dejan Briza

Tragedija se dogodila u subotu, oko 22 sata, na putu između Stare i Nove Pazove, kada je "pasat" sletelo s puta i udarilo u drvo. Na licu mesta su poginuli Aleksandra i Nikola, dok su Đuro Petrović (60) i Snežana Mirčić (55) teško povređeni.

PROČITAJ JOŠ:

- Vraćali su se sa svadbe iz Stare Pazove. Vozio je Nikola Dević, koji je izgubio kontrolu, "pasatom" sleteo s puta i direktno udario u drvo. Poginula je Aleksandra Kolarov, koja je bila udata za brata od strica proslavljenog fudbalera Aleksandra Kolarova. Ona je bila supruga vlasnika firme u kojoj su radili Dević i povređeni. Išli su kolegijalno na svadbu kod nekoga iz firme - navodi izvor blizak istrazi.

Na mestu tragedije su bili delovi smrskanog automobila, svadbeni cvet koji je bio stavljen na vozilo, kao i izlomljeno drvo.

Aleksandra je iza sebe ostavila supruga Branislava i sina od 28 godina.

Aleksandar Kolarov na pres konferenciji

Alo! M.Metlaš

Aleksandar Kolarov, Foto: Alo! M.Metlaš

- Teško mi je! Šta mogu da vam kažem o tome. Dobio sam hiljade različitih informacija o tragediji, ne znam ni sam šta se tačno dogodilo i kako je došlo do tragedije. Imamo sina od 28 godina koji je ostao bez majke. Ne znam šta bih mogao više da kažem - izjavio je juče Aleksandrin suprug Branislav.

PREPORUČUJEMO:

U porodici poginulog Nikole Devića zavladao je muk.

Udes

Alo!/ Dejan Briza

Udes, Foto: Alo!/ Dejan Briza

- Nikola je vozio "pasat", a nikada ranije nije imao nikakvih problema s vožnjom niti prijave i kazne. Ne znam šta se tačno dogodilo, a najgore od svega je da ga više nikada neću videti - ispričao je Devićev otac.

Poginuli Dević je bio uspešni rukometaš i dugogodišnji član Rukometnog kluba Nova Pazova. Od njega su se juče opraštali prijatelji na društvenim mrežama.

- Tužna vest potresla je Novu Pazovu! Dugogodišnji član Rukometnog kluba Nova Pazova Nikola Dević, tragično je nastradao u saobraćajnoj nesreći. Anđeli neka te čuvaju, jer ti to zaslužuješ - glasi jedna od poruka na Instagramu.

Policija utvrđuje uzrok saobraćajne nesreće, a tela su preneta na obdukciju.