Nakon svađe našla dečka obešenog u kući, pozvala je njegovu majku i čula reči koje lede krv u žilama, a onda je na sahrani usledio JOŠ GORI HOROR!

Reakcija majke kada je nedavno saznala da joj se sin obesio, šokirala je javnost i ponovo otvorila pitanje poremećenih odnosa između članova porodice.

Kuća Mol
Kuća u kojoj su zajedno ziveli u Molu, Foto: M. Obadić

Poznanstvo započeto preko društvenih mreža, a potom i zajedničkim životom dvoje mladih ljudi, tragično je okončano prošlog petka samoubistvom K.N. (23) iz Bečeja kojeg je na tavanu iznajmljene kuće u Molu pronašla njegova devojka E.V. Samo par meseci pokušaja života u zajednici koja je trebalo da im donese boljitak i „beg“ od primarnih porodica, prekinuti su u kući u ulici JNA u Molu.

- Devojka je pričala da je mladić sa kojim je zajedno živela ranije govorio da će se ubiti. U iznajmljenoj kući živeli su par meseci pre tragedije. Rekla je da su se često svađali. Mladić je iz Bečeja došao u Mol, kako bi započeli zajednički život - priča jedan meštanin.

OTKRIVENO ŠTA PIŠE U OPTUŽNICI PROTIV MARJANOVIĆA Bežala je, stigao je Jelenu, strgao joj trenerku, a onda... DETALJI KOJI ĆE VAS NAJEŽITI

Stravičan prizor zatekao je E.V. kada se prošlog petka od majke vratila oko 18.30 časova u kuću gde je živela sa ubijenim K.N.

- Počela je da doziva momka, a potom otišla na tavan, jer joj je ranije govorio da će počiniti samoubistvo. Presekla je konopac o koji se mladić obesio i nazvala njegovu majku da joj saopšti šta se desilo, ali joj je ona odgovorila da „ne može sada da dođe iz Bečeja, sutra će“ -prepričala je devojka ovaj nesrećan slučaj našem izvoru.

Prema nezvaničnim informacijama, mladić je bio u svađi sa svojom majkom. Njena reakcija na sinovljevo samoubistvo ostavila je javnost u šoku.

Miloš naduvao 4,25 promila, a njegova "ispovest" u policiji nasmejaće vas do suza

- Kada je u pitanju bilo koji konkretan događaj, potrebno je biti dobro upoznat sa dinamikom odnosa među svim relevantnim osobama od značaja, kako bi se nečije ponašanje sa većom verovatnoćom moglo razumeti, iako ni tada sa stoprocentnom sigurnošću. Ono malo činjenica koje imam ukazuju da je u konkretnom slučaju bilo poremećenih odnosa između članova porodice. To nije jedini faktor koji je doveo do toga da jedan mlad čovek podigne ruku na sebe, ali je svakako značajan - navodi za "Alo!" dr Nebojša Baba, psihijatar i psihodramski terapeut.

On je posebno ukazao na značaj veze majke i sina za njegov život van primarne porodice.

- Jedna od važnih funkcija roditelja u odnosu na decu koja odrastu i spremaju se da zasnuju, ili su već zasnovala svoju porodicu, sastoji se u kapacitetu roditelja da odraslim sinovima i ćerkama „dopuste“ da emotivno sazre, naprave separaciju od primarne porodice i formiraju svoju. Često srećem u praksi odnose između roditelja i sada odraslog potomstva, gde niti roditelji dopuštaju da se njihova deca emotivno odvoje, niti deca to preterano žele i ostaju vezana za svoje roditelje. Tada dolazi do zastoja u sazrevanju, koje karakteriše preterana privrženost primarnoj porodici, uprkos tome što je osoba odrasla i nemogućnosti da se prednost da supružniku i novoformiranoj porodici. Najčešće se to događa u odnosu majki i odraslih sinova, ali ne isključivo - kaže dr Nebojša Baba.

UŽASNO OBOLJENJE SE ŠIRI Američki virus hara Srbijom, simptomi su užasni!

K.N. (23) je, nakon što je digao ruku na sebe, sahranjen prošle nedelje, a njegovu dojučerašnju devojku E.V. dočekao je novi šok.

- Uznemirena i tužna prepričala je da ju je majka mladića isterala iz kapele i da joj nije dozvolila da prisustvuje sahrani - kaže jedna meštanka.

Dr Nebojša Baba
Dr Nebojša Baba, Foto: M. Obadić

- Ovde se radi o prebacivanju odgovornosti majke na devojku. U pitanju je bizarna borba za mrtvog sina - objašnjava psihijatar Nebojša Baba. 

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE 

Povezane vesti

 • Korisnik: šOjke
  10/08/2018 - 15:57
  Pitanje je šta se tu krije!
 • Korisnik: Zorica
  10/08/2018 - 15:16
  Ti si Zoro bolesna osoba.Verovatno nisi majka,ali si ipak bolesnica.
 • Korisnik: XXL
  10/08/2018 - 13:44
  Samo par meseci zajedničkog života koji im je trebao doneti 'boljitak' upravo je taj 'boljitak' kumovao mladiću da izvrši - suicid.
  • zora vukasinovic @XXL
   10/08/2018 - 13:57
   pa sta da je doletjela helijkoperom vlade zivot mu nebi spasila.ona mu ga je dala on odlucio drugacije tj.da ga mema i zdravo djaci.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi