Danijela Đilasović
Fejsbuk
Danijela Đilasović

Fejsbuk

Danijela Đilasović, Foto: Fejsbuk

Ljubavnici ćutali na saslušanju, a Fejsbuk im gori od optužbi! Robijaš Zoran Dimić (52) uz Subotice, osumnjičen za ubistvo Nemanje Grčića (37) u Vrdniku, i Danijela Đilasović (43), koju terete da je naručila ubistvo muža, na saslušanju kod tužioca izabrali su odbranu ćutanjem!

Međutim, Danijelini Fejsbuk prijatelji juče su bili okrutni i urnisali su je zajedljivim porukama i pakosnim šalama!

Dimić je imao slobodan zatvorski vikend kada je na Veliki četvrtak, 25. aprila, u apartmanu u Vrdniku likvidirao Grčića. Do obrta u istrazi došlo je kada je otkriven ljubavni trougao. Danijela nije mogla precizno da opiše napadača niti je na policajce ostavila utisak ožalošćene žene, kojoj su pred očima ubili muža.

 

Bila neuverljiva na ispitivanju

Danijela je pala na poligrafu jer je na ključna pitanja dala pogrešne odgovore. - Rekla je da se ne seća napadača, da je imao kačket, ali da mu nije videla lice. Navela je da je plaćeni ubica napao njenog supruga. Nije bila dovoljno uverljiva čak ni dok je plakala, zbog čega su istragu odmah usmerili na nju - navodi izvor blizak istrazi.

Kako saznajemo, ljubavnici su se juče kod tužioca branili ćutanjem, dok su Danijelu pratioci na Fejsbuku razapeli! Na fotografiji od prošle godine, na kojoj se plazi, juče su se nizali pakosni komentari:

- „Plazi se sada javnom tužiocu“, „Ubico“ - osuli su paljbu njeni nazoviprijatelji. Danijela je na jednoj od svojih objava, od pre dve godina, u naslovu napisala „Bolujem od hronične nadrkanosti“, a ispod nje je juče osvanuo zajedljiv komentar: „Ima tamo zatvorenica, smiriće te“!

Na svom Fejsbuku je odranije postavila plakat vrtića „Dečja priča“, a odmah po njenom hapšenju, ni ta objava nije pošteđena. Najpre je napisano: „Ubila si muža, tačnije pomogla ubistvo. Piše u medijima. Neki tvoj švaler ga je ubio, ti si mu otvorila vrata. Kako god. Šta radiš? Kako si?“. Neko od prijatelja je na taj komentar odgovorio ironično, u stihu: „Evo u ćeliji, prazna soba, zidovi goli, znali smo nekad kako se voli. Nas troje smo bili trougao sreće, htela sam da volim i muža i druga, ostadoh sada neubrano cveće, nisam ni znala šta je prava tuga“.

Ubijeni Nemanja Grčić sa suprugom Danijelom

Fejsbuk

Ubijeni Nemanja Grčić sa suprugom Danijelom, Foto: Fejsbuk