Neutešna ćerka Sara Trajanović
E-stock
Nebojša Bojović, u sredini sa Lepim Mićom

E-stock

Nebojša Bojović, u sredini, sa Lepim Mićom, Foto: E-stock

Porodica, rođaci, prijatelji i kolege došli su da isprate pevačicu do njene večne kuće. Tik uz sanduk išla je neutešna ćerka Sara, a podršku su joj pružili i pevač Lepi Mića, Ivan Marinković, bivši suprug pevačice Goce Tržan, Milan Marinković, brat pevačice Svetlane Cece Ražnatović, bivši Sarin dečko, ali i Nebojša Bojović, brat od strica Luke Bojovića.

- Draga mama, nema odlaska zauvek, gde god da sam, sa tobom sam večna - poručila je Sara Trajanović na majčinoj sahrani.

Neutešna ćerka Sara Trajanović

E-stock

Neutešna Rositina ćerka Sara Trajanović, Foto: E-stock

Na sahrani se obratio i Rositin veliki prijatelj i menadžer, koji je poručio da je Rosita bila veoma talentovana, ali pre svega veliki čovek.

- Rositu ću pamtiti po njenom sjajnom talentu, koji je zaslužio veću šansu nego što je dobio. Bila je pre svega dobar čovek, pamtiću je po njenom autentičnom načinu života. Njena smrt mi je pala veoma teško, kao i smrt mog velikog prijatelja Đorđa Božovića Giške - poručio je menadžer.

Na sahranu Rosite Trajanović došle njene kolege

E-stock

Na sahranu Rosite Trajanović došle njene kolege, Foto: E-stock

Udes se dogodio 15. jula oko 11 sati, kada je, navodno, jedno od vozila prešlo u suprotnu traku. Postoji sumnja da je „pežo“, kojim je upravljala Rosita, prešao u drugu saobraćajnu traku i direktno se sudario s „audijem“.

Oba automobila su bila smrskana, ali, srećom, u „audiju“ niko nije povređen.

Prema rečima očevidaca, iz „pežoa“ su se čuli krici žene, koja je bila prikleštena u smrskanom automobilu. Prema nezvaničnim informacijama, Rosita Trajanović je zaspala za volanom, ali još nije zvanično potvrđen uzrok nesreće.

Komentari (11)

Sanja

21.07.2018 13:04

Mica ni za ovu priliku nije umeo normalno da se obuce.

Ja

21.07.2018 13:40

@Sanja - Upravo sam to htjela napisati...?Strasno,čovjek je za teško ispitivanje mozga.

Uske pantalone

21.07.2018 13:46

@Sanja - Pogledajte ženu koja nosi sliku!

sava

21.07.2018 13:50

Ali brate, Mica stajling...ma daj bree.

x

21.07.2018 13:51

Mogao je obući bar neku drugu debilnu trenerku koja nije izbledela na mestu gde se stalno češe

nada

21.07.2018 14:01

Dali je sada mesto i vreme za ovakvu diskusiju ? Boze kakav smo mi to narod ? Saucesce ovoj mladoj devojci ! Sto se Mice tice on je u ovoj trenerci isao i kod Zorana Marjanovica i verovatno je to bilo istoga dana ali covek ima makar osecaja u odnosu na druge ( trenerka je poseban slucaj i je treba ga vezivati za ovu tuznu sliku ) !!!!!!!!!!!

Aleks

21.07.2018 15:55

@nada - Da li....OK?

m...

22.07.2018 08:48

@nada - Sari iskreno saučešće za nenadoknadiv gubitak.Mića i gospođa su nedolično obučeni došli poslednji ispračaj njene majke i skrenuli pažnju na sebe,hteli ili ne.Sari to u tom trenutku tuge nije bilo bitno,utešili su je svojim dolaskom,ali pažnju su privukli nečim drugim, neprikladnim za taj trenutak.Trebalo bi se na važnim dešavanjima treba primereno obući,ništa što bi skrenulo pažnju na vas već samo na dešavanje,to što ljudi komentarišu ovo dvoje ne znači da ne saosećaju sa Sarom

ANA

21.07.2018 16:14

Ovaj ruzni Mića liči na Niđžu cvrčak u ovoj trenerci.

suzana

21.07.2018 17:44

Zena koja nosi sliku nesto joj se ocrtava.

LA

26.07.2018 11:42

Da li je moguce da je ovaj ruzni dosao u gacama na sahranu? Nedopustivi prostakluk!