Policija
Alo/ Masanori Jošida
Policija

Tanjug/Dimitrije Goll

Policija, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Ljubiša Pavlović, muzičar Makarena benda, uhapšen je nakon što je nožem pokušao da ubije bivšu devojku Sanelu Ž.

Ljubiša Pavlović (54), muzičar Makarena benda, uhapšen je nakon što je pokušao da ubije svoju bivšu devojku Sanelu Ž. (38) iz Rakove Bare u prostorijama pošte u Kučevu.

Pročitajte još:

Drama u pošti dogodila se jutros naočigled zaposlenih i građana.

- Sanela je došla kako bi platila neki račun i mirno stala u red. Međutim, Ljubiša se sve vreme motao okolo i video je. Navodno, prema pričama očevidaca, on je celog jutra sedeo u obližnjem kafiću i pio pivo, pa je video kada je ušla u poštu. U jednom momentu je ustao, ušao u poštu i prišao Saneli, pa je izvukao kuhinjski nož i iskoristio nepažnju žene i nekoliko puta je ubo u vrat - kaže izvor.

Preporučujemo još:

Policajac sprečio pokolj

Teško povređena Sanela je pala, a građani su joj pritrčali. Pokolj je sprečio policajac koji se zadesio u blizini pošte.

Kučevo

Privatna arhiva

Kučevo, Foto: Privatna arhiva

- Pomahnitalog Ljubišu zaustavio je policajac koji se nalazio u patroli i prolazio tuda. Video je šta se dešava, uleteo u poštu i sprečio Ljubišu da ubije Sanelu. Žena je bila sva krvava, sa izuzetno teškim povredama, pa je hitno prebačena u požarevačku bolnicu. Životno je ugrožena i lekari daju sve od sebe da je spasu - kaže sagovornik.

Policija

Alo!/ Rajko Ristić

Policija, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Emotivni problemi

- Motiv krvavog obračuna u pošti su emotivni problemi koje su Sanela i Ljubiša imali. Navodno, oni su bili u emotivnoj vezi, ali su nedavno raskinuli. Ljubiša nije mogao da se pomiri s tim što ga je napustila, a čuo je i da je našla novog momka. Po Kučevu se priča da je ona nastupala sa njim kao pevačica.
Pavloviću, inače muzičaru u Makarena bendu, koji je popularan u istočnoj Srbiji, određeno je zadržavanje do 48 sati.

Pretnje na Fejsu

- Je*aću ti sve živo i mrtvo! Čudovište, monstrum - pisali su ispod fotografije uhapšenog.