MLADEN MIJATOVIĆ UŽIVO U JUTARNJEM PROGRAMU IZNEO JEZIVE BROJKE Burna noć za vreme policijskog časa, a jedna stvar je veoma važna

Zdravstvene radnike je vređao, pa razbio staklo na ormaru za protivpožarni aparat

Mladen Mijatović
Mladen Mijatović, Foto: Printscreen/ Pink

Prema rečima Mladena Mijatovića, policijski čas je protekao relativno mirno. Na teritoriji Republike Srbije je procesuirano preko 150 osoba jer nisu poštovale policijski čas. Te osobe su privedene i izrečena im je novčana kazna. U odnosu na prethodne dane, taj broj od 150 ljudi je veći. Više od 30 osoba starijih od 65 godina je procesuirano jer su juče tokom dana zatečene na ulicama. 

Dva specifična slučaja obeležila su noć u Srbiji

Muškarac (40) napao je noćas, u toku policijskog časa, lekare i medicinske sestre u Kliničkom centru Kragujevac, javlja Pink.

Prema prvim informacijama, on je prvo verbalno napao lekare i medicinske sestre, zatim razbio staklo na ormaru gde se nalazio protivpožarni aparat.

Policija je reagovala i protiv njega su podnete dve krivične prijave, prva je zbog kršenja policijskog časa, a druga zbog pretnji medicinskom osoblju.

Druga situacija se takođe dogodila tokom policijskog časa u Beogradu na Paliluli. Muškarac je obio kiosk i ukrao je nekoliko boksova cigareta. Policajci sa Palilule su brzo reagovali i priveli su ga, a pritom muškarac kod sebe nije imao dokumenta.

Zadržan je prvo u konsultaciji sa tužilaštvom i prekršajnim sudijom zbog utvrđivanja identiteta, zatim je protiv njega podneta prekršajna prijava za kršenje policijskog časa, ali i krivična prijava za tepku krađu.

Potrebno je istaći da je stepen kriminaliteta u znatnom opadanju na teritoriji Republike Srbije. 

- Molba svima da se poštuje zakon zbog bezbednosti i zdavlja svih nas. Poslušajte savete stručnjaka, ostanite u svojim domovima i na taj način ćemo prebroditi ovu pandemiju - apelovao je Mijatović.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi