DONETA PRESUDA ZA UBISTVO TATONA! Monah Sava krvnički tukao francuskog navijača dok ga nije ubio, a osuđen je na SRAMNU kaznu! ŠTA VI MISLITE? (ANKETA)

Viši sud u Beogradu ponovo je danas osudio na 12 godina zatvora Dejana Puzigaću, sa monaškim imenom Sava, u slučaju Taton.

Dejan Puzigaća
Dejan Puzigaća, Foto: Alo!

 

* Dejan Puzigaća nakon ubistva pobegao u Grčku i zamonašio se

* Tukao Tatona dok ga nije ubio

* Osuđen je na 12 godina zatvora

 

Puzigaća se tereti da je učestvovao u ubistvu francuskog navijača Brisa Tatona u Beogradu 2009. godine.

MISLIO DA SU MU UBILI UNUKA! Pijani deda pomahnitao kada je čuo šta se desilo, uzeo pušku i napravio MASAKR: Da nije pobegla, UBIO BI I ĆERKU!

Ovo je biti treća po redu prvostepena presuda Puzigaći, pošto mu je tri puta ponovljano suđenje.

DA LI MALA KAZNA ZA UBISTVO TATONA?

Ukupan broj glasova: 0

  • Trebalo je da dobije doživotnu: 0% (0)
  • Dobio je koliko zaslužuje: 0% (0)
  • Mala je kazna, minimum 20 godina: 0% (0)

Suđenje Puzigaći ponovljeno ovog puta po nalogu Apelacionog suda u Beogradu, koji je početkom decembra 2018. ukinuo prvostepenu presudu Višeg suda kojom je on prošle godine bio osuđen na 12 godina zatvora, kako prenose beogradski mediji.

JEZIVI DETALJI MASAKRA U KNJAŽEVCU! Pijani deda ispalio 29 metaka i ubio zeta i unuka!

U prvom postupku, koji je vođen protiv više izgrednika, Puzigaća je prvostepenom presudom bio osuđen na 32 godine zatvora, ali mu je kazna odlukom Apelacionog suda 2012. godine smanjena na 14 godina zatvora.

Bris Taton
Bris Taton, Foto: Facebook

Puzigaća, koji se tereti za krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu, i dalje je u pritvoru Okružnog zatvora u Beogradu u kojem je se nalazi od izručenja iz Grčke, gde je uhapšen nakon višegodišnjeg bekstva. Nakon izručenja iz Grčke njemu je dozvoljeno ponavljanje krivičnog postupka, odnosno novo suđenje sa pravom žalbe. Tokom skrivanja Puzigaća se zamonašio u ruskom manastiru na Tajlandu i uzeo monaško ime Sava, pa se na suđenja pojavljivao u monaškoj odori.

UŽAS NA PANČEVAČKOM MOSTU! Muškarac skočio u Dunav, iza sebe ostavio stvari koje će vam naterati suze u oči!

Taton je teško povređen u tuči navijača Partizana i Tuluza iz Francuske na Obilićevom vencu 17. septembra 2009. godine, a 11 dana kasnije je preminuo u bolnici.

Dejan Puzigaća u Beogradu
Dejan Puzigaća u Beogradu, Foto: Ivan Čorbica

Na početku ponovljenog suđenja u aprilu 2017, Puzigaća je negirao učešće u tuči, tvrdeći da uopšte nije bio na Obilićevom vencu u vreme nereda i tuče navijača Tuluza i Partizana. U slučaju ubistva Tatona, Đorđe Prelić, koji je takođe u odsustvu bio osuđen na 15 godina zatvora, zimus je novom pravosnažnom presudom osuđen na 10 godina zatvora.

KRV ŠIKLJA NA SVE STRANE! Dečak pokušao da preskoči ogradu, pa se nabo na šiljak!

Prelić je pet godina bio u bekstvu do hapšenja u Španiji koja ga je izručila Srbiji 2014. godine. Osim Puzigaće i Prelića, ostalih 12 optuženih za ubistvo Tatona su ranije osuđeni na zatvorske kazne i već su pušteni iz zatvora na uslovni otpust ili su izdržali zatvorske kazne.

 

 

 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi