policija
shutterstock
policija

shutterstock

policija, Foto: shutterstock

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, zaustavili su i sankcionisali trojicu vozača u Beogradu koji su upravljali vozilima pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Saobraćajna policija je sinoć oko 21.50 časova „presretačem“ zaustavila sedamnaestogodišnjeg muškarca koji je na auto-putu Beograd-Šid u Novom Beogradu upravljao automobilom marke „alfa“ brzinom od 133,8 kilometara na čas, na mestu gde je brzina ograničena na 80 kilometara na čas.

Daljom kontrolom utvrđeno je da je maloletnik upravljao vozilom bez vozačke dozvole, kao i da je bio pozitivan na kanabis.

Policija je noćas oko 1.30 časova na Čukarici zaustavila automobil marke „reno“ kojim je upravljao dvadesetdvogodišnji mladić koji je, kako je utvrđeno droga testom, bio pozitivan na kokain, heroin i metadon. On je, takođe, vozio bez vozačke dozvole.

Iz saobraćaja je isključen i dvadesetosmogodišnji muškarac koji je u Zemunu upravljao automobilom marke „BMV“ pod dejstvom kanabisa.

Protiv trojice vozača biće podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

dokle bre

21.02.2021 13:11

Bem ti zakon..nosis oruzje bez dozvole,uhvate te-zna se kazna, i oduzimaju oruzje...U saobracaju-na putu mogu biti osobe sa polozenim vozackim, bez alkohola I narkotika,I ispravnim I registrovanim vozilom......SUDSTVO:zastita neduznih:zatvor,novcana kazna o ODUZIMANjE vozila kojimje ucinjen prekrsaj.