POTRESNA ISPOVEST GLUMICE DANAS NA SASLUŠANJU Mileni je na momente bilo zaista jako teško

Oglasio se advokat po izlasku iz Palate

Milena Radulović
Milena Radulović, Foto: Alo! Nenad Vujanović

U Višem tužilaštvu u Beogradu glumica Milena Radulović danas je davala izjavu više od pet sati u slučaju protiv profesora glume Miroslava Mike Aleksića, koji je osumnjičen za silovanje i seksualno zlostavljanje, a nakon saslušanja njen advokat, Denis Bećirić, kazao je da istraga nije otvorena za javnost i da je tužilac doneo naredbu da se nikakve informacije iz predmeta ne šire.

Bećirić je naveo da jedino što može da kaže je da će se istraga nastaviti saslušavanjem glumice Ive Ilinčić i da pretpostavlja da će se sledeće sedmice nastaviti sa saslušanjem svedoka i oštećenih.

Upitan da li zna za nove prijave protiv Aleksića, Bećirić je kazao da nema takve informacije, ali da je čuo da se još oštećenih javlja policiji.
- Ako je to zaista tačno biće proširenja istrage - rekao je Bećirović.

Precizirao je da advokatski tim Radulovića zastupa još tri devojke. Na pitanje kako je Milena podnela današnje saslušanje, Bećirić kaže teško i u momentima "zaista jako teško".

Milena Radulović došla je u pratnji advokata jutros pre 11 časova u Više tužilaštvo. Ona je ranije, u potresnoj ispovesti, ispričala da je profesor Aleksić prvi put silovao početkom novembra 2012. godine, kada je ona imala 17, a on 61 godinu.

Nakon njene ispovesti, još devojaka se javilo i prijavilo Aleksića za silovanje i seksualno uznemiravanje. Aleksić je saslušan u ponedeljak u Tužilaštuv i tom prilikom je negirao krivicu, a određen mu je pritvor do 30 dana.

Osumnjičen je za osam silovanja i sedam krivičnih dela nedozvoljene polne radnje, učinjenih u periodu od 2008. do 2020. godine.

BONUS VIDEO: Milena Radulović stigla u Više javno tužilaštvo, danas će konačno biti saslušana!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi