Marko P.
Facebook
Marko P.

Facebook

Marko P., Foto: Facebook

Stravičnom ubistvu Desanke Puzić (63) iz Bogatića, koju je prekjuče nasmrt pretukao sin Marko (28), navodno je prethodila svađa, koju je započeo uznemireni Marko.

Porodica Puzić je navodno celu noć pre zločina bila budna, a Desanka, njen suprug Zvonko i svekrva Verica pokušavali su da smire razdražljivog i agresivnog mladića. Nažalost, njegov bes je sutradan, u sredu, kulminirao i on je ubio majku, dok je baku Vericu (86) teško povredio.

Pročitajte još:

- Navodno je prigovarao roditeljima zbog toga što su podigli kredit za svadbu njegove sestre i što sve njoj daju, a njemu ništa, iako namerava da nastavi školovanje. Posle toga je valjda rekao majci da će da ide u Beograd da ubije najboljeg druga. Spremio se da krene, a ona ga je molila da to ne čini. Tada je pobesneo i počeo besomučno da je udara i da je davi. Skakao je po njoj dok nije izdahnula - kaže izvor i dodaje da je baka Verica pritrčala da spase snaju, ali da ju je Marko udario i oborio na zemlju.

- Posle zločina je istrčao na ulicu. Vikao je da je Isus i da mora da pusti krv. Komšije su bežale u kuće. Pena mu je išla na usta, pogled mu je bio zamućen - pričaju komšije i dodaju da se Marko smirio tek kad su mu lekari dali injekciju za smirenje.

- Policajci su ga jedva savladali i vezali. Krupan je on dečko, bavio se valjda bodi-bildingom i hvalio se kako može da podigne 400 kilograma - kaže izvor.

Komšije pričaju da se Markov otac, kad je saznao za zločin, uhvatio za glavu i rekao: „Znao sam“.

U sudaru poginuo biciklista! Vozač automobila uhapšen

AUTOR: Tanjug/ Alo.rs/ B. P. DATUM I VREME: 03.10.2019. 18:00 Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova Hitna pomoć, Foto: Tanjug/Tanja Valič Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici uhapsili su P. K. (46), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

- Čuli smo da je mladić imao psihičke probleme i ranije. Priča se da je Desanka prodala sve svoje imanje da bi ga lečila. Otac i majka su ga vodili po privatnicima, ali u bolnici nikad nije bio. On nije bio incidentan, ali videlo se da s njim nešto nije u redu - kažu oni i dodaju da je Puzić bio jedan od najboljih matematičara u školi.

BONUS VIDEO: Neverovatno parkiranje u centru Beograda!