Hitna pomoć
Tanjug/Tanja Valič
Hitna pomoć

Tanjug/Tanja Valič

Hitna pomoć, Foto: Tanjug/Tanja Valič

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici uhapsili su P. K. (46), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Pročitajte još:

Sumnja se da je sinoć oko 20.30 časova u Ulici Stevana Sremca putničkim automobilom udario šezdesetsedmogodišnjeg biciklistu koji je pao i preminuo na licu mesta.

Pola sata kasnije došlo do novog napada! Ima još ranjenih! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M. I. DATUM I VREME: 03.10.2019. 12:32 - 03.10.2019. 13:24 Policija je bila raspoređena u velikom kontingentu, a helikopter je kružio iznad grada. Nemačka, ubistvo, Foto: Profimedia * Dvojica muškaraca albanske nacionalnosti sumnjiče se za ubistvo i teško ranjavanje u nemačkom gradu * Policija je nakon intenzivne potrage uhapsila osumnjičene * Iz policije navode da su žrtve državljani Srbije Nakon fatalne pucnjave u bavarskom gradu Abensbergu, policija je uhapsila dvojicu osumnjičenih.

Po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden u Osnovno javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici.

BONUS VIDEO: Neverovatno parkiranje u centru Beograda!