Hitna pomoć
Alo!/Dejan Briza
Hitna pomoć

Alo!/Dejan Briza

Hitna pomoć, Foto: Alo!/Dejan Briza

* Ženu (32) napao je čopor pasa lutalica u Ulici Milana Toplice u Borči, dok je gurala kolica sa desetomesečnom bebom

* Prema rečima očevidaca, psi su bili razjareni i i zverski su iz čista mira napali nedužnu ženu

* Ovaj incident se dogodio pre dva dana

- Psi su se prvo usmerili na kolica u kojima je bila beba, pa je majka zadobila telesne povrede dok ju je branila - tvrdi naš sugrađanin Milan M.

Pročitajte još:

 

Kako kaže, napadi pasa, pogotovo u večernjim časovima su sve učestaliji, zbog čega su se komšije žalile nadležnim službama.

Zbog "Miloša Velikog" ražnjevi prazni! Vlasnici kafana u neverici, oglas u novinama odao svu njihovu brigu

AUTOR: N.Marić DATUM I VREME: 24.09.2019. 07:00 Vruće pečenje odlazi u istoriju? Prasići i jagnjići, Foto: Alo!/Vladimir Marković Otvaranje auto-puta „Miloš Veliki", kako tvrde ugostitelji, upropastilo je višedecenijsko uspešno poslovanje kafana duž Ibarske magistrale, a slike prasića i jagnjića koji se obrću na ražnju ispred čuvenih lokala i miris roštilja duž puta Beograd-Ljig uskoro bi mogli da postanu samo lepa uspomena onih koji su ovim putem decenijama išli do Zlatibora i Jadranskog mora.

Bonus video

Ana Brnabić o upadu u Rektorat

 

Komentari (3)

dusan

24.09.2019 11:47

U centru Zemuna čitavo leto leglo lutalica se sunča na glavnoj ulici. LJudi ih zaobilaze, a nadležna služba se nije udostojila da ih skloni. Da li je neko ikada video nadležnu slulžbu kako obilazi grad i sklanja pse lutalice.Kada ih pozovete telefonom, samo kažu primili smo prijavu i tu se završava njihov deo posla. zbog njihove ne ažurnosti grad isplaćuje velike odštete gradjanima kada ih napadnu psi lutalice.

Miljojko

24.09.2019 12:27

@dusan - A gde bi ih oni to sklonili? Zakon je zabranio ubijanje pasa, to je problem, jer ko će i gde da drži i hrani sve te pse?

dusan

24.09.2019 13:51

@dusan - ja koliko znam postoje azili za pse. ali treba ustati sa stolice i uraditi svoj posao.