Maja Adrovac negirala vezu sa atentatom
Vladimir Marković,Alo
Maja Adrovac negirala vezu sa atentatom

Vladimir Marković,Alo

Maja Adrovac opet negirala vezu sa atentatom na Milana Beka, Foto: Vladimir Marković/Alo

Oboje su rekli da ostaju pri svojim odbranama, kada su negirali krivicu.

Pročitajte još:

Zdravković je na ranijem suđenju negirao da je pucao na Beka u novembru 2014. ispred njegove kuće na Senjaku. Pri stavu da nije umešana u pokušaj ubistva Beka ostala je i Maja Adrovac, kojoj se sudi da je pomogla Zdravkoviću tako što mu je obezbedila metke.

Preživeo atemntat Milan Beko

Masanori Jošida/ALO

Preživeo atentat, Milan Beko, Foto: Masanori Jošida/ALO

- Ne znam gde sam bio tog dana jer mi datum nije bitan, ali znam gde sigurno nisam bio - izjavio je Zdravković ranije na suđenju.

Zdravković je ranije ispričao da Maju poznaje kao suprugu Ivana Adrovca i da se čuo sa njom samo kada ga je Ivan pozivao sa njenog telefona „pošto je često gasio svoj“. Bio je izričit da mu Maja nikada nije dala nikakvu municiju.

Sudija Marina Anđelković je saopštila da je švajcarski sud ponovo zamolila da omogući da Ivan Adrovac svedoči putem video-linka.

Maja Adrovac sa advokatom Momčilom Minićem

Vladimir Marković,Alo

Maja Adrovac sa advokatom Momčilom Minićem nakon suđenja, Foto: Vladimir Marković,Alo

- Zamolnica je putem međunarodne pravne pomoći poslata u januaru, na nemačkom, prošlo je tri meseca kako su tražili, tako da bi trebalo da sve bude u redu - rekla je Anđelković.

Adrovac se nalazi u zatvoru u Švajcarskoj, gde je osuđen na 14 godina zatvora zbog pljački juvelirnica u više evropskih država.

Suđenje se nastavlja 16. maja.