Ahmo Huseinović
facebook.com

 

Ahmo Huseinović

facebook.com

Ahmo Huseinović, Foto: facebook.com

* Gordana i Ahmo su se viđali skoro dva meseca

* Navodno, ona je bila trudna

* Oboje su bili u braku

Ahmo Huesinović (60) upao je u pekaru u kojoj je radila njegova bivša ljubavnica Gordana Kukolj (37) u Radničkoj ulici i najpre pucao njoj u glavu, a potom pokušao i sebi da presudi.

Otkriven motiv krvavog pira! Njih dvoje krili mračnu tajnu, pa on odlučio da presudi njoj i sebi! (FOTO SA LICA MESTA)

AUTOR: Alo.rs/Blic.rs/M.Č. DATUM I VREME: 25.10.2019. 14:44 - 25.10.2019. 14:53 Gordanu K. (37), radnicu u pekari u Radničkoj ulici na Čukaričkoj padini, upucao je danas bivši ljubavnik A. H. (60), jer je raskinula vezu sa njim.

Huesinović je bio u ljubavnoj vezi sa Gordanom Kukolj koja je trajala skoro dva meseca. Nakon tog perioda Gordana je odlučila da izađe iz ovog odnosa, ne sluteći da će to biti kobno po nju.

Kako govore svedoci, Huseinović nije mogao da izdrži to što je napušten, te je ušao u pekaru i napravio krvavi pir, ali, jedan detalj baca potpuno novo svetlo na ceo događaj.

Gordana Kukolj

facebook.com

Gordana Kukolj, Foto: facebook.com

Naime, prema rečima svedoka ranjena Gordana Kukolj je bila trudna.

Prema priči pojedinaca koji su se zatekli na licu mesta, Gordana je navodno bila u drugom stanju, a na mesto pucnjave je došao i njen suprug, koji nije želeo da daje nikakve izjave za medije. Isti izvor navodi i da je žena Ahma Huesinovića teško obolela.

Pripadnici policije juče su tokom celog dana vršili uviđaj na mestu zločina, a nakon sprovedene istrage biće poznato više detalja o ovom zločinu koji je uznemirio građanje Čukarice.

PROČITAJTE JOŠ:

 

BONUS VIDEO: Helena Gavran ima četiri godine i tumor na mozgu. HITNO POTREBNA POMOĆ