SVI DETALJI TRAGEDIJE U ĐURĐEVU Kum Goce Tržan misteriozno nestao, našli ga IZREŠETANOG U DVORIŠTU i pored njega još jedan leš!

Mitar Vuković (66) hicima iz pištolja ubio Marija Trtića (28), kuma poznate pevačice, a potom presudio sebi

Mario Trtić
Mario Trtić, Foto: Printscreen/Facebook

Mario Trtić (28), venčani kum pevačice Goce Tržan, i Mitar Vuković (66) nađeni su sinoć mrtvi u dvorištu Vukovićeve kuće u Đurđevu kod Žablja. Policija pretpostavlja da je Mitar prvo ubio Marija, a zatim presudio i sebi.

Motiv ove tragedije za sada nije jasan.

Bio je u vezi sa nekoliko srpskih pevačica, a onda su na Aleksandra sasuli kišu metaka!

- Reč je o klasičnom ubistvu i samoubistvu. Bili smo zaprepašćeni kada smo u dvorištu Vukovićeve kuće našli dva krvava tela. Svuda uokolo bilo je na desetine čaura. Šta se desilo između njih dvojice tek treba da se utvrdi - kaže izvor iz istrage.

Cela priča počela je kada je juče po podne Mariova sestra Marija prijavila njegov nestanak.

- Rekla je da je Mario seo na moped i otišao, ali se nije vratio. Pošto se nije odazivao na mobilni, porodica je pomislila da je u pitanju neko zlo. Odmah smo se dali u potragu za mladićem, ali on kao da je u zemlju propao iako je Đurđevo malo. Tek uveče naišli smo na moped parkiran ispred Vukovićeve kuće. Kada smo ušli u dvorište, zatekli smo krvavu scenu - priča sagovornik.

IZ VRTIĆA DOPIRALI JEZIVI KRICI Vaspitačica urlala na dete: "Ćuti, ku**o jedna!"

Policija je do kasno u noć obavljala uviđaj i tragala za dokazima koji bi rasvetlili tragediju.

Meštani Đurđeva pak prepričavaju šta se desilo i nagađaju šta bi mogao da bude razlog.

- Mario je dobar momak, ni mrava ne bi zgazio. Njegov otac Nikola ima lanac prodavnica i jedan je od najimućnijih ljudi u selu. Mario to, međutim, nikad nije isticao niti pokazivao, ponašao se kao normalan momak. Ne znam zašto bi neko njega želeo da ubije - ispričao je jedan od meštana Đurđeva.

OSETIO NEOPISIV BOL Nikola je na stajao na semaforu, odjednom je glava počela da mu otiče, oči da se zatvaraju

Drugi pak kažu da je Vuković u kraju navodno poznat kao zelenaš i da bi u tom pravcu policija trebalo da istražuje.

- Moguće je da je Mitar imao neke neraščišćene račune sa Nikolom i da je hteo da mu se osveti, pa mu je možda zato ubio sina - ispričao je drugi Đurđevčanin.

Mario Trtić je inače bio venčani kum Goce Tržan i bubnjara Raše Novakovića. Njih dvoje često su dolazili u goste kod kuma u Đurđevo, ali sinoć niko od njih nije mogao da komentariše tragediju.

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi