Policijski uviđaj
Masanori Josida
Policijski uviđaj

Masanori Josida

Foto: Masanori Josida

Simić je dolijao posle 13 godina, kada je ponovo došao u Srbiju, kako se sumnja, da bi odradio novu likvidaciju.

Izvor navodi daje Simić jedan od najvećih stručnjaka za eksplozive u podzemlju i da kriminalac poput njega nije slučajno došao u Srbiju.

-Poznat je po tome što radi s vojnim eksplozivima. Veoma je cenjen u kriminalnim krugovima i postoje informacije da usluge naplaćuje čak 100.000 evra.

Pročitajte još:

Nakon njegovog hapšenja otkriveno je da je koristio "specijalne", mobilne telefone sa kriptovanom zaštitom. Trenutno se češlja njegova komunikacija. Istražuje se da li je u Srbiju došao po direktivi jednog od crnogorskih klanova, kako bi se obračunao sa njihovim suparnicima, ali ima indicija i da je meta trebalo da bude jedan funkcioner MUP, pa čak i neko iz političkih struktura navodi naš sagovornik.

Kik-bokser se zaustavio, pa zapucao na biznismenovog sina! Prolaznici zanemeli od šoka! (VIDEO)

U strogom centru Novog Pazara, u ulici Stevana Nemanje, i to usred dana - pošto je uočio Amina Starčanina u parkiranom vozilu, Emir H. je napravio polukružno skretanje, zaustavio se pored Starčanina i navodno ispalio nekoliko hitaca kroz prozor automobila.

Simića je sa ubistvom Mijatovića i Novakovića povezao DNK sa mesta zločina. Oni su ubijeni 1. oktobra 2006. na parkingu u Ulici Marka Čelebonovića 47 na Bežanijskoj kosi.

Bonus video

VUČIĆ ZA ALO RS! Odlazim sa čela stranke!