JADNO DETE JE STEZALO SVE VREME Komšije sa Bežanijske kose ispričale šta je devojčica držala u trenutku kad je majka gurnula s prozora!

Očevici horora kažu da je nekoliko komšija videlo šta se dogodilo, kao i da je jedan od komšija par minuta pokušavao da ubedi ženu da ne skoči kroz prozor.

Bežanijska kosa, Bežanija
Bežanijska kosa, Bežanija, Foto: Tanjug/Rade Prelić

Policija je jutros u 8.20 dobila informaciju da je u stanu na četvtom spratu na Bežaniji izbio požar i da su majka i dete skočili kroz prozor da se spasu od vatre, međutim, čim su vatrogasci i policija stigli na lice mesta shvatili su da se dogodilo nešto još gore.

Vatra nije bila toliko jaka da bi žena i dete morali da skoče kroz prozor. Hitna pomoć ubrzo je stigla na lice mesta, ali je samo mogla da konstatuje smrt žene i deteta.

 

Tada je utvrđeno da je majka prvo povredila dete, a potom ga bacila kroz prozor na četvrtom spratu, a potom je povredila i sebe i skočila i ona. U međuvremenu, žena je zapalila kauč u pokušaju da podmetne požar u stanu.

 

Očevici horora kažu da je nekoliko komšija videlo šta se dogodilo, kao i da je jedan od komšija par minuta pokušavao da ubedi ženu da ne skoči kroz prozor, međutim u tome nije uspeo.

 

Kako pričaju komšije, devojčica je u kobnom trenutku držala lutku s kojom se inače stalno igrala.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi