JEDAN DETALJ NA NJENOM TELU SVE GOVORI Ko je bila Danijela, žena koja je bacila dete i ubila se? Njen fizički izgled brinuo je sve ljude, na slikama se sve vidi! (FOTO)

Na slikama je izgledala kao jedna normalna i nasmejana devojka, kačila je fotografije sa putovanja u Poljsku, sa mora, ali i sa kolegama sa posla, dok radi u laboratoriji.

Danijela Milovanović
Danijela Milovanović, Foto: Facebook

Danijela je danas, kako se veruje, najpre posekla vene sebi i ćerki, a potom je pred očevicima nesrećno dete bacila sa četvrtog sprata. Zapalila je stan, vikala sa terase, a potom i sama skočila u smrt.

- Bacila je dete sa terase, govorila da su žene ugrožene, svašta je govorila o muškarcima. Komšija je pokušao da je odgovori od skoka, ali uzalud. Skočila je i ona, a dim sam video tek posle - ispričao je jedan komšija.

STRAVIČAN PRIZOR ISPRED DOMA ZDRAVLJA U BEOGRADU! Muškarac izašao iz bolnice, seo na klupu, pa pred svima PUCAO SEBI U GLAVU!

 

Uzalud ju je jedan komšija molio da to ne čini, a priča se čak i da je neko potrčao da uhvati dete. Ali bilo je kasno. Kada se i sama bacila, ostala je živa, pričaju očevici, ali je ubrzo izdahnula i svoju tajnu će odneti u grob.

OVAKO IZGLEDA MAJKA KOJA JE UBILA ĆERKU, PA SEBE! Danijelin muž došao kući iz treće smene i od silnog UŽASA koji je zatekao završio u bolnici! (FOTO)

Bežanija, Bežanijska kosa
Bežanija, Bežanijska kosa, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Kada je saznao strašne vesti i video jezivi prizor Danijelin muž je čupao kosu sa glave, i morali su da ga odvedu lekari.

 

Niko od komšija ne može da veruje da postoji nagon koji jednu majku može da navede da učini tako nešto i tvrde da su Danijela i Dejan bili sasvim normalan par, da se devojčica često igrala u kraju, a jedna žena prisetila se da se baš juče poigrala sa njom. Dejan je čak i upravnik zgrade, a zaposlen je u jednoj privatnoj firmi.

Po dolasku s posla dočekao ga je horor.

Danijela je završila farmaciju u Beogradu i, kako pričaju komšije, radila je na VMA. Sa Dejanom je u braku 7 godina, a poslednji javni post koji je okačila na svom profilu bio je posvećen ćerkici i star je tačno 3 godine. Na slici su dečjom rukom nacrtani mama tata i ćerkica.

Na slikama je izgledala kao jedna normalna i nasmejana devojka, kačila je fotografije sa putovanja u Poljsku, sa mora, ali i sa kolegama sa posla, dok radi u laboratoriji.

 

Šta se poslednjih godina događalo u ovoj porodici ostaje misterija. To da je žena imala psihičke probleme nepoznanica je za mnoge komšije, premda bi se prema jednom detalju moglo zaključiti i da je patila od nekih tegoba, pa i psihopatoloških poremećaja... A to je njen fizički izgled.

Na slikama sa fejsbuka deluje kao neuhranjena, a njeno telo jedan od očevidaca opisao je kao izuzetno mršavo, kao ženu koja je bila "kost i koža".

Njeni drugari iz srednje škole su u neverici, kažu da je bila sjajan učenik i da je olako završila i fakultet.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi