Policija, Uviđaj
Tanjug/Jaroslav Pap
Policija, Uviđaj

Tanjug/Jaroslav Pap

Policija, Uviđaj, Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

* Pronađeno telo u fazi raspadanja

* Reč je o poznatzom sportskom radniku

* Stanari prijavili smrad

Telo poznatog sportskog radnika Predraga Matića (57), iz Paraćina, u stanju raspadanja, pronađeno je sredu po podne u njegovom stanu u Ulici Svetog Save u tom gradu. Mrtvog Matića pronašla je policija koja je ušla u stan na poziv profesionalnog upravnika zgrade, a lekarka je potom konstatovala da je smrt nastupila prirodnim putem, pre osam do 10 dana.

 

Maja otišla na roditeljski i nestala bez traga, a po selu kruži jedna filmska priča! Muž i sinovi očajni, mole za pomoć!

AUTOR: Telegraf.rs/Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 12.09.2019. 21:32 - 12.09.2019. 21:40 Maja Ivanović Dimić iz kruševačkog mesta Pepeljevac je u utorak prepodne otišla iz kuće i od tada se nikome nije javila. Muž i dvojica sinova, od 17 i 15 godina, zabrinuti su, jer ne znaju ništa o njoj.

- Stanari su mi prijavili da se zgradom širi nepodnošljiv miris, pa sam poslao održavaoca zgrade da proveri podrum i potkrovlje, ali ništa nije otkrio. Kod Predraga, ulazna vrata su bila odškrinuta, postavljena patika, a komšije su rekle da on često ostavlja tako da se stan luftira. Zvonio sam i kucao, ali nisam smeo da uđem, pa sam pozvao policiju. Pozornik je konstatovao da je čovek mrtav, a doktorka je ustanovila da je infarkt u pitanju - kaže Aleksanadar Živković.

 

PROČITAJTE JOŠ:

 

Matić je živeo sam, nije bio oženjen niti ima decu, pa je policija kontaktirala sa njegovom rođenom sestrom koja sa porodicom živi u Jagodini, a koja je sutradan došla da uzme smrtovnicu i obavi formalnosti. Komšije ovog sportskog radnika u neverici su zbog Matićeve zadesne smrti jer je, kažu, bio relativno mlad čovek, a nisu znali da je imao zdravstvene probleme. Nakon uviđaja, policija je obezbedila stan na četvrtom spratu, postavila traku, a ključeve predala profesionalnom upravniku zgrade. Potvrđeno nam je da je u pitanju zadesna, prirodna smrt, pa nije naložena ni obdukcija.

BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!