Nestala Maja Ivanović Dimić
facebook.com

* Maja Ivanović Dimić nestala u Pepeljevcu kod Kruševca

* Meštani kažu da je prešla Horgoš i otišla sa momkom iz mladosti

* Muž i sinovi očajni

Prema rečima njenog supruga Ivice Ivanovića, jedan od sinova je video majku tog dana u školi, na roditeljskom sastanku, a potom je, navodno, u 15.15 prešla granicu na prelazu Horgoš. Suprug, koji je kamiondžija i kako sam kaže, vozi po belom svetu, na pitanje šta je moglo da se desi sa suprugom kaže:

Haos u zatvoru! Darko Šarić ne može biti osuđen!

AUTOR: Alo.rs/I.L. DATUM I VREME: 12.09.2019. 14:09 Obrt uoči izricanja završnih reči! Darko Šarić, Foto: E stock * Darku Šariću se sudi 8 godina za šverc narkotika * Potez koji je povukao šokirao celu sudnicu * Suđenje se odlaže do daljnjeg!

 

- Verujte da ne znam. Čuo sam da je navodno otišla s nekim momkom iz svoje mladosti. Pa, kojim momkom, kad smo mi u braku 20 godina, od njene 15-te? A pre nego što je otišla, zvala me njena drugarica da mi kaže da se moja žena sprema da pobegne za Beč. Ona nema ni Fejsbuk, ni Viber, ni Whatsapp, ništa, nije imala ni pasoš - priča muž.

PROČITAJTE JOŠ:

Prema njegovim rečima, ne zna šta da misli. Sinovi su mu, kaže, u teškom stanju jer ne znaju šta je s majkom. On planira da u ponedeljak, jer se tada vraća kući, ode u policiju i prijavi nestanak. Kako tvrdi, njegova majka je već bila i policija je sačinila zapisnik.

- Noć pre nestanka smo pričali telefonom, do 3 ujutru, pitao sam je da li im nešto fali, jer ja radim da zaradim za celu porodicu. Ništa mi tada nije rekla - priča Ivica Ivanović.

BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!

 

Komentari (1)

juca

13.09.2019 09:19

nek je ziva I zdrava .