Španija
Alo!
Klanje

Printscreen/Youtube

Klanje , Foto: Printscreen/Youtube

* Srpski državljanin napravio pometnju u španskom letovalištu

* Policiju digao na noge kad je prijatelja vezao za terasu

* Nožem ga posekao po vratu i iznad oka

Umalo zaklao druga jer je pod dejstvom „preparata za podmlađivanje“ umislio da je vanzemaljac! Srpski državljanin B. M. (50) napravio je pravu pometnju u poznatom španskom letovalištu Kosta del Sol i policiju digao na noge kada je dugogodišnjeg prijatelja S. T. (50) vezao za ogradu terase, stavio mu peškir preko očiju i nožem ga posekao iznad oka i po vratu, dok su prestravljeni turisti posmatrali jezivu scenu, misleći da ga kolje! 

Španija

Alo!

Španija  Srbin koji je zadobio povrede  Foto: Alo!

Incident se dogodio 1. avgusta po podne u stambenom bloku u luci Dugesa, u španskom letovalištu Kosta del Sol. Izgledalo je da B. M. presekao grkljan S. T. jer mu se krv slivala niz telo, ali je sve završeno dolaskom policije, koja je pomahnitalog Srbina savladala i smestila ga na psihijatriju! Kako „Alo!“ saznaje, on je celu noć proveo na posmatranju, a juče je priveden u sud, gde se izjasnio o incidentu, dok je njegov drug posle 11 šavova na arkadi i previjanja pušten na kućno lečenje.

Španija

Alo!

Španija  Srbin koji je napao prijatelja, Foto: Alo!

Kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, sukob je izbio kada je B. M. probao „preparat za podmlađivanje“ koji je nabavio u tom letovalištu i ubrzo posle toga izgubio kontrolu i pomislio da je uhvatio vanzemaljca!

Španija

Alo!

Španija, Foto: Alo!

S. T., žrtva napada, juče je pred španskim sudom rekao da nije bilo klanja i pokazao da ima samo šav na arkadi i ogrebotine na vratu. Pre sudom je objasnio da su navodni napadač i on dugogodišnji prijatelji i da nasilnika smatra svojim bratom.

PROČITAJTE JOŠ:

 

"Nikakvog klanja nije bilo! U pitanju je nesporazum… Moj brat je loše reagovao na medicinski tretman. Peškir mi je stavio na glavu da bi mi zaustavio krvarenje, kao i zbog što nije želeo da mi ljudi vide lice. Molim sud da pomogne mom bratu, koji je u stvari žrtva - tim rečima se S. T. juče obratio sudu.

Zajednički prijatelj dvojice aktera banalnog incidenta koji je bio u sudu kaže da je sudija bio iznenađen izgledom navodne žrtve i izjavom kojom brani napadača.

Klanje

Printscreen/Youtube

Klanje , Foto: Printscreen/Youtube

 

"Sudija je zahtevao da opiše dan i ispriča kako je došlo do sukoba, pa se S. T. raspričao. Tog jutra smo otišli na plažu. U povratku smo svratili do jedne bolnice, gde su nam prepisali neke preparate za podmlađivanje. Popili smo piće u kafiću i vratili se u sobu. Otišao sam da se istuširam, a moj drug je počeo da sprema ručak. Kada sam ušao u kuhinju, bio je raspoložen. Rekao je da je probao preparat i posle svega pet minuta bilo je - bum. Totalno se promenio - izjavio je napadnuti Srbin i detaljno opisao kako se njegov drug ponašao.

"Nisam mogao da prepoznam prijatelja sa kojim sam odrastao! Vikao je nešto nerazgovetno, mlatarao je rukama. Pitao sam ga da li mu je dobro, šta se dešava, ali je on imao čudan pogled. Iskreno, uplašio sam se, ali ne zbog sebe, već zbog prijatelja, koji je očigledno imao neki problem. Prišao sam mu i tada me je udario rukom. Krv je potekla iz očne jabučice, a moj brat se još više uznemirio - rekao je S. T. i dodao da je shvatio da ne treba da pruža otpor, jer njegov prijatelj nije svestan situacije.

"Kada je video krv na mom licu, zgrabio je nož kojim je sekao luk! Naredio mi je da ne mrdam, a onda otrčao u kupatilo, zgrabio peškir i obmotao mi ga oko glave. I dalje je pričao nepovezano… Obraćao mi se kao da sam vanzemaljac! Uhvatio me je za ruku i izveo na terasu. Tada je pričao o NLO… Delovao je kao da je u sekundi izgubio razum. Nekoliko puta me je udario drškom noža po glavi, o čemu svedoče rane. Stavljao mi je dršku noža pod grlo… Bio sam svestan da me neće povrediti ako budem miran i sve sam stoički izdržao. U jednom trenutku, policija je ušla na vrata i uhvatila ga. Nije pružao otpor, a ja sam policiji ispričao isto što i vama. Poznajem prijatelja i znam da me nikada svesno ne bi povredio. Sumnjam da je loše reagovao na preparat ili da mu je neko podmetnuo neku drogu. On je porodičan čovek, ima decu. Biznismen je, bavi se sportom i nikada se nije drogirao! Zato kažem da je neko mogao samo da mu podmetne drogu. Molim sud da uradi analizu njegove krvi, a ja ću sa vama sarađivati da biste shvatili da moj brat nije napasnik - ispričao je S. T. na sudu. 

BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!

 

Misteriozna žena u sobi - komšinica ili ljubavnica

Povodom pisanja španskih medija da su se Srbi navodno sukobili zbog žene koja je zatečena u njihovoj sobi, S. T. je rekao da je reč o komšinici.

- Ona je sprovela policajce do naše sobe i pustila ih unutra. Poznajemo je površno, komšijski. Napisi da je do sukoba došlo u nastupu ljubomore zbog te žene su obične budalaštine - bio je izričit Srbin.

 

Srbin sudiji otvorio dušu

Kako bi uverio sudiju da su on i B. M. prijatelji, S. T. je otvorio dušu i rekao kako mu je prijatelj pomogao u životu.

- Pre tri meseca sam zapao u probleme. Mojoj majci je otkriven karcinom. Hitno je morala na operaciju, a nisam imao dovoljno para. On je to saznao od zajedničkih prijatelja, pozvao me i samo me pitao: „Koliko?“. Sutradan je otputovao, sve je platio, a moja majka je danas živa i zdrava - rekao je S.T.

 

Krv otkriva da li je Srbin bio drogiran

Srbinu koji se sumnjiči za napad uzeta je krv na analizu da bi se utvrdilo da li je bio drogiran.

- Advokat po službenoj dužnosti je razgovarao sa njim. Preneo mu je pozdrave i poruke prijatelja da su uz njega. Branilac je predložio da bude pušten na slobodu posle davanja izjave - kaže naš izvor.