ZLIKOVAČKI MU JE UBILA MAJKU Jeziva ispovest muža TRUDNICE IZ PAKLA koja je posle normalnog razgovora svekrvu brutalno i bez trunke milosti izmasakrirala VILAMA I NOŽEM!

Rekla mi je da odmah dođem, jer je Kristina moju majku izbola vilama! Kad sam stigao, majku su medicinski radnici okrenuli, a nož joj je virio iz leđa. To je bio strašan prizor, jedno oko joj je skoro izbila, a po telu i vratu ju je ubola 10 puta.

Tragedija u Bečeju
Tragedija u Bečeju, Foto: Alo.rs

Ovim rečima stravičan zločin koji se dogodio u dvorištu porodične kuće u selu Poljanice kod Bečeja, prepričao je Zoltan Varga, sin ubijene Iboje Varge (59) i suprug Kristine Kulčar (31) koja je u šestom mesecu trudnoće uhapšena zbog ubistva. Kako kaže, da se u njegovoj kući desilo nešto strašno, obavestila ga je prijateljica njegove majke dok je bio na poslu.

- Rekla mi je da odmah dođem, jer je Kristina moju majku izbola vilama! Sa šefom sam se uputio ka kući, a u jednom trenutku nas je obišlo vozilo Hitne pomoći - prepričava strahotu Zoltan i nastavlja:

- Na igralištu, koje se nalazi nedaleko od naše kuće, zatekao sam Kristinu sa našim sinovima, koji imaju dve i četiri godine. Upitao sam je šta je uradila. Samo se nasmejala i rekla: "Ubila sam tvoju mamu." Uzeo sam decu i rekao joj da ne vredi da beži. Tada je došla policija i stavila joj lisice - ispričao je Zoltan.

PATRIJARH RAZOČARAN, SRBIJA U ŠOKU Muškarac naoružan upao u zgradu Patrijaršije! Policija otkrila šta se tačno desilo

Vidno potresen kaže da je u dvorištu njihove porodične kuće zatekao mrtvu majku.

- Ugledao sam strašan prizor. Majku su medicinski radnici okrenuli, a nož joj je virio iz leđa. Komšinica mi je rekla da je videla ubistvo, ali da nije smela da priđe Kristini. Ispričala je da je Kristina prvo gurnula mamu. Kad je ona pala, Kristina je zgazila njene ruke i počela da je ubada vilama. Jedno oko joj je skoro izbila, a po telu i vratu ju je ubola 10 puta - zaprepašćen je Varga.

Nesrećni čovek kaže da pre zločina ništa nije ukazivalo da će se desiti horor.

- Pre nego što ću otići na posao, njih dve su lepo pričale. Uz kafu su se složile da ne treba da kuvaju, jer je dosta hrane ostalo od nedeljnog ručka. Posle sam čuo da su se posvađale zbog ručka - rekao je on i dodao da je njegova žena imala psihičke tegobe.

SA OSMEHOM MI JE REKLA: "UBILA SAM TI MAJKU" Trudna Kristina izbola svekrvu: Prvo joj zarila nož u leđa, pa je dokrajčila vilama! Muž potvrdio ono što svi slute (FOTO)

- Tri puta je ležala na neuropsihijatriji u Novom Sadu, a lečila se i u Specijalnih bolnici za psihijatrijske bolesti "Sveti Vračevi" u Novom Kneževcu. Tamo je boravila šest meseci. Kad su iz bolnice prošlog januara tražili da potpišem da je puste, odbio sam, rekavši da neću da za nju odgovaram jer je više puta bila agresivna. Međutim, njeni roditelji su dali saglasnost da izađe iz bolnice - kazao je Zoltan.

Otac uhapšene: "Moja ćerka nije luda"

Zoltan Varga kaže da je Kristina neko vreme živela kod roditelja u Nemačkoj.

- Moj tast mi je tada poručio: "Nemoj moju ćerku da teraš da pije lekove. Ona nije luda." I evo šta je sad napravila. Njega sam obavestio telefonom šta je Kristina uradila. Inače, ona ima ćerku iz prethodnog braka, ali ona živi s babom i dedom - rekao je Zoltan.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi