Pevačici smrskana glava: Jelena Marjanović
Facebook
Zverski ubijena: Jelena Marjanović

facebook

Zverski ubijena: Jelena Marjanović, Foto: facebook

Prvobitnu tvrdnju iz članka i naslova portala Alo da je Jelenu Marjanović ubio “poznati političar” ocenjena je kao dezinformaciju nakon analize portala raskrinkavanje.ba. Ova tvrdnja je izvedena iz izjave sagovornika, koji ni u jednom trenutku u svojoj izjavi nije optužio ni jednog političara za ubistvo Jelene Marjanović, bez ikakvih dokaza, a glavni osumnjičeni za ubistvo Marjanović je njen suprug Zoran, koji je ove godine i osušen za njeno ubistvo. Nakon analize izbačene su netačne tvrdnje iz članka i prvobitni naslov je promenje.

Izvinjavamo se našim čitaocima na grešci.

On navodi da je Jelenu ubio neko ko je u nju bio zaljubljen i da ta osoba nije pod istragom.

Muškarac namamio devojčicu (14) iz Trstenika u podrum, dao joj kesu sa poklonima, pohotno je ljubio, a onda je otkriveno ono najprljavije!

AUTOR: Srpski telegraf/Alo.rs/D.S. DATUM I VREME: 20.09.2019. 15:32 - 20.09.2019. 15:37 Strahota! selo, Foto: Tanjug * Policija je uhapsila D.Đ. (41) iz Trstenika zbog sumnje da je seksualno uznemiravao 14-godišnju J. M. * Osumnjičeni je devojčici nekoliko dana pisao preko društvene mreže Fejsbuk * Ceo slučaj otkrila je majka ove maloletnice Policija je uhapsila D.Đ.

- Motiv može biti ljubomora. Kriminalno podzemlje smatra da Jelenu nije ubio njen suprug Zoran i da je zločin počinio neko ko je bio zaljubljen u nju, a ljubav mu nije bila uzvraćena. Moguće se radilo o raskidu veze. U slučaju da Jelena nije obraćala pažnju na tog muškarca, onda se reč o erotomaniji, o čoveku koji je bio zaljubljen u nju. U tom slučaju, on je bio opsednut Jelenom, ali ona nije bila zainteresovana za njega - navodi Radovanović, nekadašnji dugogodišnji direktor Instituta za kriminološko-sociološka istraživanja u Beogradu.

Dobrivoje Radovanović kaže je pevačica ubijena iz ljubomore

Tanjug, Zoran Žestić

Dobrivoje Radovanović kaže je pevačica ubijena iz ljubomore, Foto: Tanjug/ Zoran Žestić

U celom slučaju nedostaje motiv ubistva, ističe Radovanović i dodaje da su tokom istrage načinjeni propusti.

- Bilo je propusta u pogledu osnovnih dokaza na licu mesta iz objektivnih razloga, ali i onih koji su počinjeni nenamerno. Takođe, nisu na vreme uzeti tragovi krvi, blata i drugih dokaza - primećuje Radovanović.

Utvrditi motiv ubistva

Milosavljević dodaje da treba ispitati s kim se Jelena družila i kakav je bio njen život.

- O tome, kako ni o motivima ubistva ništa se ne zna. Takođe, treba da se pomoću baznih stanica utvrdi ko je sve bio na kanalu u vreme ubistva - navodi on.

 On ne želi da se upušta u ocenu da li će Jelenin suprug Zoran Marjanović (40) biti osuđen ili oslobođen optužbi za smrt supruge, naglašavajući da je to stvar suda.

- Ako je optužnica vraćana tri puta na doradu, onda je očigledno nešto nije dobro urađeno. Ovaj slučaj može biti uspeh ili neuspeh istražnih organa. Postoji šansa da bude neuspeh pravosudnih organa -zaključuje Radovanović.

Zoran Marjanović tvrdi da nema veze sa ubistvom supruge

Masanori Jošida, Alo

Zoran Marjanović tvrdi da nema veze sa ubistvom supruge, Foto: Masanori Jošida/Alo

Advokat Nebojša Milosavljević tvrdi da je ubistvo pevačice Jelene Marjanović organizovan zločin za koji je odgovorna veća grupa ljudi.

- Jelena je, prema optužnici, ubijena za sedam minuta, što Zoran nikako nije mogao da učini. Po načinu kako je izvršeno, reč je dobro planiranom, organizovano ubistvu u koje je uključena veća grupa ljudi.

Jelena je ubijena na način da to liči na zločin iz strasti, kako bi se ubistvo pripisalo ljubomornom mužu ili nekom ko je bio zaljubljen u nju - tvrdi Milosavljević.

On kaže da je ubica patološki tip, a da da je veštačenjem zaključeno da to nije Zoran Marjanović.

Nebojša Milosavljević, advokat

privatni album

Nebojša Milosavljević, advokat, Foto: privatni album

- Jelena je ubijena tako da bi se prikazalo da je ubici svest bila sužena i da je postojao gnev visokog intenziteta. Tvrdi se da je zločin počinio u stanju neuračunljivosti ili da je bio bitno smanjeno neuračunljiv, a utvrđeno je da Zoran to nije - napominje advokat.

Milosavljević ističe da je ubica ostavio trag iza sebe na mestu ubistva.

- Ubica je ostavio potpis na obući, kod kanala, kada je bežao s mesta zločina, a utvrđeno je da on ne pripada nikom od članova porodice Marjanović. To je DNK nepoznate osobe na obući i njenom telu - ukazuje advokat Nebojša Milosavljević.

SLEDI BEZUMAN SCENARIO Pred ovom ženom kleče Tači i Haradinaj! Ona upravlja Kosovom direktno iz Amerike, a sada je povukla ofanzivan potez! (FOTO)

BONUS VIDEO: Vučić se brecnuo na konferenciji za novinare

 

Komentari (4)

braka

20.09.2019 23:31

Dobro jutro Kolumbo.

N.N.

25.09.2019 12:55

@braka - Previse sve maloumno!

Sanja

20.09.2019 23:52

posle svega prvo bih izvrsila istragu “sestre” Teodore. Meni je ona vise sumnjiva nego muz.

N.

24.09.2019 13:30

@Sanja - Ciste savesti!