selo
Tanjug

 

selo

Tanjug

selo, Foto: Tanjug

* Policija je uhapsila D.Đ. (41) iz Trstenika zbog sumnje da je seksualno uznemiravao 14-godišnju J. M.

* Osumnjičeni je devojčici nekoliko dana pisao preko društvene mreže Fejsbuk

* Ceo slučaj otkrila je majka ove maloletnice

Policija je uhapsila D.Đ. (41) iz Trstenika zbog sumnje da je seksualno uznemiravao 14-godišnju J. M.

Osumnjičeni je devojčici nekoliko dana pisao preko društvene mreže Fejsbuk, a ubrzo je sa njom ugovorio sastanak u podrumu zajedničke zgrade i poklonima pokušao da je nagovori da bude s njim.

Autom sleteli s puta kod Obrenovca, pa udarili u banderu! Nije mu bilo spasa!

AUTOR: Alo.rs/D.S. DATUM I VREME: 19.09.2019. 20:35 - 19.09.2019. 21:11 Užas! Hitna pomoć, Foto: Alo!/Masanori Jošida Jedna osoba je poginula, a druga povređena u saobraćajnoj nesreći u Grabovcu kod Obrenovca, javio je Pink. STRAVA I UŽAS U SURDULICI Devojčica od 16 godina umalo umrla zbog onoga što je progutala!

Ceo slučaj otkrila je majka ove maloletnice, nakon što joj se devojčica požalila na komšiju i odmah prijavila pedofila u policijskoj stanici.

- Osumnjičeni je devojčicu neko vreme viđao ispred i u zgradi u kojoj žive, nakon čega ju je pronašao na Fejsbuku i počeo da joj šalje poruke. Nakon nekoliko dana dopisivanja preko Mesindžera i SMS poruka, osumnjičeni je od maloletnice zahtevao i da se vide. Ubrzo je ugovorio sastanak sa devojčicom, i to u kasnim večernjim satima u podrumu zajedničke zgrade - kaže se.

Nasilje nad decom

Shutterstock

Nasilje nad decom, Foto: Shutterstock

Čim je devojčica stigla na mesto sastanka, osumnjičeni je krenuo da je spopada.

- Devojčicu je pohotno ljubio, a potom joj dao kesu sa poklonima, najverovatnije misleći da će je tako privoleti da bude s njim. U kesi je, međutim, bila jedna majica, dva para tanga gaćica, jedna kutija kondoma, kao i paklica cigareta - navode izvori.

Devojčica se požalila majci šta je doživela, a ona je odmah alarmirala policiju.

PORODIČAN ČOVEK

- Maloletnica je majci rekla da ju je komšija pozvao u podrum i ispričala do detalja šta se kobnog dana desilo. Policija je ubrzo nakon prijave uhapsila osumnjičenog i njemu je nakon saslušanja u tužilaštvu određen pritvor do 30 dana - navodi se.

Pročitajte još:

Komšije osumnjičenog još uvek su u šoku povodom ovog slučaja, a za D.Đ. imaju samo reči hvale.

- Delovao je kao pristojan i porodičan čovek. Živi sa suprugom i dvoje male dece, pa sam šokiran ovim što se desilo. Ne mogu da verujem da je ovako nešto mogao da uradi. Pa, u našem komšiluku ima dosta dece, a da ne pričam o tome što su njegova približnih godina kao i ta devojčica - kaže komšija.

Tokom istrage biće poznate sve okolnosti ovog slučaja.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

Komentari (2)

Maja

20.09.2019 15:46

A zasto je uopste sisla u podrum i dopisivala se sa njim??? Ja sam majka zenskog deteta i nije mi jasno da li je svet toliko otisao u ponor da roditelji vise ne znaju da im je cerka u pola noci u podrumu sa covekom koga ne poznaje????? Strasno!!!! Potresam se na samu pomisao koliko su deca nezasticena i da na svakom koraku vreba neka opasnost!

Nikolaav

20.09.2019 18:14

Totalno poremećen um, ispran televizijom i internetom! Ne treba njemu zatvore, lak je to život, nego manastir. Tamo da provede desetak godina zivota da ne vidi sveta dalje od svetih zidina.