Vladan G.
facebook.com
Vladan G.

facebook.com

Vladan G., Foto: facebook.com

 

Vladan Grahovac (26), koji je osumnjičen da je ubio staricu i svoju bivšu komšinicu Jelicu Tatarovski (82) u Nišu, na saslušanju pred Višim tužilaštvom branio se ćutanjem, nakon čega mu je određen jednomesečni pritvor.

Podsetimo, ikonopisac je uhapšen zbog sumnje da je nekoliko dana ranije u stanu u Nišu ubio svoju bivšu komšinicu iz zgrade, gde je stanovao s bratom, a kojoj je ranije povremeno pomagao. On je nesrećnoj penzionerki smrskao glavu čekićem, a potom je ubo nožem 10 puta.

- Kod osoba koje imaju neki psihički poremećaj uobičajeno je da kod ubistva masakriraju žrtve, jer ih udaraju i ubadaju dok ne izmognu. Bilo je slučajeva da preko 20 puta ubodu žrtvu jer tako manifestuju bes koji imaju, čak i kad ubijaju iz koristoljublja - kaže kriminolog Dobrivoje Radovanović i dodaje:

Moler došao kod oženjenog biznismena da mu kreči stan, pa imao odnos sa njim! Ubrzo je počeo strašan pakao!

Beogradska policija je uhapsila molera I. R. (32) zbog sumnje da je ucenjivao mušteriju. Naime, moler i biznismen upoznali su se kada je ovaj došao da mu kreči stan. Ubrzo su imali seks, a snimak odnosa je moler koristio da bi ucenjivao, inače, oženjenog biznismena.

 

- Kod takvih ljudi samo jedna pogrešna reč nanosi duboku uvredu i izaziva napad, a ne može se isključiti mogućnost postojanja seksualnog nagona prema žrtvi, koja, ukoliko odbije napadača, povređuje ga još više. Dešava se da su ubice godinama dobre prema žrtvi, ali reaguju u trenutku i onda kasape dragu osobu - naveo je sagovornik.

Pročitajte još:

 Bonus video: Krvavi pir na Zvezdari!