Bojan Mirković
printscreen

- Ko je ubio mog sina? Dajte mi da ga vidim, pustite me! Jaoj mene kukavice, pustite me to je moje dete! Jaoj crna sudbino, kako ću ja sada…- zapomagala je potresena žena, a zatim pala u nesvest, a joj je ukazan lekarska pomoć. Na lice mesta je došao broj policajaca koji izvršili uviđaj, a ulaz u zgradu je bio blokiran.

Bojana je navodno maskirani ubica sačekao u garaži. Kad ga je Bojan M. video, počeo je da beži, ali nije uspeo da mu umakne. Izrešetan je sa više hitaca ispred lifta podzemne garaže.

Ubica je navodno došao na električnom trotinetu.

Na mesto zločina stigla je i majka ubijenog mladića koja je zapomagala za nastradalim sinom.

- Ko je ubio mog sina? Dajte mi da ga vidim, pustite me - zapomagala je majka koja je zatim pala u nesvest.

U ovom trenutku komšije i ekipa hitne pomoći pokušavaju da je povrate.

Komšije tvrde da je Bojan M. bio uzoran i lepo vaspitan mladić koji se uvek javljao.

- Nismo ni mogli da pretpostavimo da se bavi nekim poslovima zbog kojih bi mogao da nastrada - rekle su komšije.

Pucnjava se, prema rečima očevidaca, dogodila u garaži zgrade, a da se nešto događa shvatili su tek kada su čuli policijske sirene.

- Nismo čuli nikakvu pucnjavu niti buku već smo videli kad je policija počela da dolazi. Neki policijski automobili su tu od jutros, a ostale patrole su došle popodne - kazala je radnica iz obližnjeg lokala.

Pročitajte još:

Komentari (1)

miki

12.11.2020 23:28

majka kasno kuka. trebala ga je vaspitati da postane pošten momak a ne kriminalac. koliko pratim vesti kriminalci se međusobno ubijaju. niko ne ubija poštenog radnika