Osumnjičeni Petar Petrović
print skrin
 Osumnjičeni Petar Petrović

print skrin

Osumnjičeni Petar Petrović, Foto: print skrin

 - Istragom je utvrđeno je da je Petar Petrović sa svojom devojkom u ranim jutarnjim satima došao kod Ivana A. Veruje se da svađa izbila zbog nje, a onda je Petar uzeo jastuk kako bi prigušio pucanj i ranio Ivana u nogu. Potom je sa devojkom seo u „pežo“ šabačke registracije i pobegao. Međutim, samo nekoliko minuta kasnije ih je sustigla policija. Prilikom pretresa, policija je kod Petra pronašla revolver za koji se sumnja da je korišćen prilikom Ivanovog ranjavanja - objašnjava naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, automobil koji je Petrović koristio je, kako se sumnja, ukraden neposredno pre obračuna.

- Inače, za Petrovićem je bila raspisana potraga nakon rasprave u kafiću u braće Jugovića, gde je 17. aprila ove godine najpre pretukao jednog mladića (32), a potom ga je više puta nožem ubo u predelu stomaka, ruku i nogu. Svađa je takođe izbila zbog te devojke. Zatim je, kako se veruje, nesrećnog momka ostavio da iskrvari, što se na svu sreću nije dogodilo - ispričao je naš sagovornik.

 Automobil u kome je uhapšen Petrović

print skrin

Automobil u kome je uhapšen Petrović, Foto: print skrin

 

Upucan na stepeništu svoje zgrade

U ponedeljak oko 21.30 u Višnjičkoj banji, na izlazu iz ulice Bojana Aranđelovića, na Slanačkom putu, ranjen je Milorad A. (41), kome je napadač napravio sačekušu.

- Milorad, koji je odranije poznat policiji zbog više krivičnih dela, ranjen je prilikom izlaska iz zgrade u ulici Stojana Aranđelovića. Prema pronađenim tragovima, sumnja se da se napadač nalazio skriven iza automobila. Veruje se da je napadač čekao trenutak kada je Milorad izlazio iz stana i dok se nalazio na stepeništu, najpre ga je pozvao, pa je ispalio metak u njega. Zrno je Milorada pogodilo postrance, malo iznad levog kuka. On je odmah prevezen u Urgentni centar i čim se malo oporavi, daće izjavu. S obzirom na to da ima dosije, proveravaju se njegovi poslovi kako bi se utvrdilo kome se zamerio - rekao je naš sagovornik. Milorad je takođe nedavno izašao iz zatvora, saznaje „Alo!”.

 Mesto pucnjave u Višnjićkoj Banji

print skrin

Mesto pucnjave u Višnjićkoj Banji, Foto: Printscreen

Komšije ranjenog Ivana pričaju da pucanj nisu čuli, ali vrisku devojke jesu.

- Iz sna me je probudila vrska. Neka devojka je vikala: „Da li si normalan, nemoj!“, a zatim se čula škripa guma. Pet minuta kasnije, ulaz je bio pun policije. Sa njima je razgovarao komšija Ivan dok su mu lekari previjali nogu. Pored njega je bila njegova devojka, koja ga je držala za ruku. Dok su ga smeštali u vozilo Hitne pomoći, rekao joj je da ne brine i da je voli. Napolju, u policijskom vozilu, bio je vezan lisicama taj što ga je upucao - rekla je stanarka te zgrade.