Zoran Marjanović
Alo/ Masanori Jošida
Zoran Marjanović

Alo/ Masanori Jošida

Zoran Marjanović, Foto: Alo/ Masanori Jošida

* Danas je počelo novo suđenje Zoranu Marjanoviću

* Kada se pojavio svi su primetili da ima nove tetovaže

* Jednu na vratu, jednu ispod oka

Zoran Marjanović pojavio se u Višem sudu gde je danas počelo suđenje zbog ubistva njegove supruge Jelene, a nije bilo moguće ne primetiti njegove istaknute tetovaže tik ispod desnog oka i na vratu.

Nikada ga ovakvog niste videli! Zoran Marjanović napušta sudnicu, a zbog jedne stvari je zaplakao! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/D.S. DATUM I VREME: 11.09.2019. 14:45 Užas! Zoran Marjanović, Foto: Alo/ Masanori Jošida Zoran nikada do sada nije izgledao ovako "sluđeno". PUCNJAVA U RESTORANU Upucan zet poznatog biznismena Pred Višim sudom u Beogradu danas se na optuženičkoj klupi našao Zoran Marjanović, suprug monstruozno ubijene Jelene.

Suđenje zbog ubistva koje se dogodilo pre tri i po godine konačno je počelo danas, a slučaj decenije budno prati cela Srbija.

Tako javnosti nije promakao ni detalj da Zoran na desnom odbrazu, odmah ispod oka, ima tetovažu za koju su se svi pitali šta tačno simbolizuje. Kako je i on sam objasnio ranije, krilo koje ima nacrtano na jagodici predstavlja anđeosko krilo, a simbolizuje nenadoknadiv gubitak drage osobe. On je ovu tetovažu uradio kada je izašao iz zatvora u kom je proveo nekoliko meseci kao glavnoosumnjičeni za ubistvo supruge.

Zoran Marjanović

Alo/ Masanori Jošida

Zoran Marjanović, Foto: Alo/ Masanori Jošida

Ipak, mnoge je ovaj detalj podsetio na članove bandi, koji svoje telo ukrašavaju na sličan način. 

Uz to, nije bilo moguće a ne zapaziti onu koju je Zoran nešto ranije iscrtao na desnoj strani vrata, posebno što se vidi i uprkos kragni na košulji koju je Zoran odabrao za dašanji pretres. Krug u kome su iscrtane linije zapravo predstavlja crtež zmejava. Red zmajeva, kako je ranije objasnio, simbolizuje pobedu Svetog Đorđa nad aždajom, odnosno pobedu dobra nad svim zlim.

Zoran Marjanović

Alo/ Masanori Jošida

Zoran Marjanović, Foto: Alo/ Masanori Jošida

Osim ove dve, Marjanović je svoje telo ukrasio i drugim patriotskim i religijskim tetovažama. Tako na jednom ramenu ima srpskog viteza, a na desnom srpski grb, a ispod njega škorpiona. 

Zoran Marjanović se danas izjasnio o svojoj krivici. Pevačicin suprug u svojstvu okrivljenog našao se nakon što su tužilaštvo i policija prikupili dovoljno dokaza koji su im ukazali da postoji opravdana sumnja da je svirepo ubistvo supruge Jelene počinio upravo on.

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO: Kravi pir na Zvezdari