SAV OTEČEN I MODAR U LICU Nikada ga ovakvog niste videli! Zoran Marjanović napušta sudnicu, a zbog jedne stvari je zaplakao! (FOTO)

Užas!

 

Zoran Marjanović
Zoran Marjanović, Foto: Alo/ Masanori Jošida

Zoran nikada do sada nije izgledao ovako "sluđeno".

PUCNJAVA U RESTORANU Upucan zet poznatog biznismena

Pred Višim sudom u Beogradu danas se na optuženičkoj klupi našao Zoran Marjanović, suprug monstruozno ubijene Jelene.

Ubo je u teme, pa u desni lakat, Jelena je otrčala do kanala, a onda je sustigao i smrskao lobanju - Izjave svedoka otkrile sve!

Suđenje decenije Zoran Marjanović, Foto: Alo!/Masanori Jošida * Zoran Marjanović naći će se pred sudijom kao optuženi za ubistvo pevačice u sredu u Višem sudu u Beogradu * Njemu se na teret stavlja teško ubistvo za koje je zaprećena kazna do 40 godina zatvora * Optužnica se zasniva na četiri ključna dokaza - tri materijalna i izjavama svedoka Dugoočekivano suđenje za ubistvo pevačice Jelene Marjanović konačno će početi u sredu u Višem sudu u Beogradu, a na optuženičkoj klupi naći će se Zoran Marjanović, njen suprug.

Kada je ročište završeno, Zoran je u pratnji svojih advokata napustio Viši sud u Beogradu.

ZAVRŠILI U KREVETU NAKON KREČENJA Moler (32) ucenjivao beogradskog oženjenog biznismena gej porno-snimkom, a sada se utvrdilo nešto još grdobnije!

Zoran nikada do sada nije izgledao ovako "sluđeno". On je potpuno izbezumljen, oči su mu pune suza, sav je drhtao, a advokati su ga navodili gde i kako da hoda, kao da je malo dete.

Zoran Marjanović kao da nije u stanju da normalno funkcioniše. On nije želeo da daje zvanične izjave za medije. Njegovi advokati su u njegovo ime poručili da on više neće komentarisati i da je to njegova odluka, kao i da će sledeće ročište biti u novembru, koje bi trebalo da bude otvoreno za javnost. Advokati su naglasili i to da Zoran nije kriv za ovaj monustruozni zločin, i čini se da su potpuno samouvereni i ubeđeni u svoje tvrdnje.

TRI I PO GODINE OD UBISTVA KOJE JE POTRESLO CELU SRBIJU Na početku nije bilo priznanja ni dokaza. Sve se promenilo posle pretresa, iz kuće Marjanovića izneta ključna stvar?!

Ipak, od porodice Marjanović niko se na ovom ročištu nije pojavio.

ŽESTOK SUDAR NA VOŽDOVCU! Žena hitno prebačena u Urgentni!

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Djuradj
  11/09/2019 - 16:00
  Trebao je da zbrise iz zemlje nakon prvog sudjenja,promeni ime zbog mediske hajke nikad ga tako nebi nasli...
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi