Selo
Alo!/Enis Sadiku
Selo

Alo!/Enis Sadiku

Selo, Foto: Alo!/Enis Sadiku

Slika se potpuno go, a otkad sam ga blokirala, preti mi sa 20 drugih profila: „Slušaj me, kurvetino, zbog ovog što si me prijavila policiji, bolje ti je da nisi živa“, meta pedofila

„Ja nemam oca, a živim s bolesnom majkom. Progonitelja ne znam lično... Ni u snu ne bih želela da ga upoznam!“, žrtva

Devojka iz Tutina S. G. (24) već četiri meseca prolazi kroz agoniju jer je na Fejsbuku žrtva seksualnog predatora I. Č. (60) iz istog mesta, koji joj je slao svoje fotografije na kojima je go i otvoreno pozivao na seks, ali kada ga je prijavila policiji, uzvratio je pretnjama smrću! U ispovesti za „Alo!“, ona priznaje da strahuje za svoj život.

- Predsedniku opštine Tutin poslala sam dokaze proganjanja na CD-u. Pozlilo mi je i dva puta sam išla kod doktora, čak sam tražila i pomoć u Hitnoj službi. Strah me je da idem na posao. Verujte mi, ne znam kome više da se obratim - uznemireno kaže žrtva seksualnog predatora i navodi da su njegove pretnje postale još žešće od kada se obratila policiji za pomoć.

Požar u Karađorđevoj ulici u Beogradu

Alo/Enis Sadiku

- Preti mi rečima: „Znam gde živiš, znam gde radiš, naje*ala si! Moja si i božja. Jebaću ti mater kurvinu“. Izvinite, teško mi je da nabrajam kakve mi je sve vulgarnosti slao - uzrujano kaže devojka, kojoj se život pretvorio u pakao. 

Seksualni predator se na društvenim mrežama predstavlja kao porodični čovek. Prema rečima meštana Tutina, ima oko 60 godina. Sugrađanku je preko Fejsbuka počeo da proganja nepristojnim ponudama, predlažući joj „da se seksaju do uništenja!“ Ona ga je ignorisala i odmah blokirala, ali on je uporno nastavio da joj šalje fotke i da joj preti sa 20 drugih profila!

- Slika se potpuno go i obraća mi se vulgarnim rečnikom. Bestidno mi preti i proganja već četiri meseca. Iskreno, plašim se za svoj život – kaže uplašena devojka, koja nema ničiju zaštitu.

- Ja nemam oca, a živim sa bolesnom majkom. Progonitelja ne znam lično... Ni u snu ne bih želela da ga upoznam! Puno mi je teško, jer nemam ničiju zaštitu - u očaju priča žrtva pomahnitalog manijaka.

Saobraćajka, policija, hitna pomoć

Printscreen

Seksualni predator iz Tutina je žrtvi ostavljao i svoj broj mobilnog telefona uz reči: „Ima da se uništimo, lepoto moja“.

Devojka je krajem prošle nedelje celi slučaj prijavila Policijskoj upravi Tutin. Nadležni inspektori su joj rekli „da ne brine i da će sve biti u redu“, ali je predator posle prijave nastavio da preti.

- Slušaj me, kurvetino, zbog ovog što si me prijavila policiji, bolje ti je da nisi živa. Je*aću ti kompletnu živu i mrtvu familiju, da ti bude jasno, kurvo jedna. Moje slike stavljaš na internet. Treba tebe dobro je*ati u du*e. Kad te uhvatim, je*baću te kao kozu. Gusko bedna, mrtva si - ovako glase pretnje, koje je uputio očajnoj devojci.

- Molim vas, pomozite mi, plašim se za svoj život! Nemam nikoga da me zaštiti. Ne smem da izađem iz kuće... Ne smem da odem čak ni do policijske uprave - kaže naša sagovornica, koja se nada da će policija uhapsiti manijaka. M. O.
Antrfile

Rešena misterija smrti, Novak Stevanić

Privatna arhiva

Novčana kazna ili zatvor do šest meseci

Od 1. juna 2017. na snagu je stupio nov zakon prema kojem su u krivična dela uvrćeni proganjanje i seksualno uznemiravanje. Za krivično delo koje je u našem Krivičnom zakoniku nazvano polno uznemiravanje, predviđena je novčana kazna ili zatvor do šest meseci za svakoga ko polno uznemirava drugu osobu. Ako je ovo učinjeno maloletnoj osobi, počinilac će biti kažnjen zatvorom od tri meseca do tri godine.

Pročitajte još:

 

 

Komentari (2)

jasmin

29.06.2019 00:06

Pa gde je reakcija policije ?!!

Ja

29.06.2019 16:14

Zasto ludak vec nije zatvoren ? Duso draga ,nabavi pistolj .Sto pré!!!