Igor Jurić
Tanjug/ Dragan Kujundžić
Igor Jurić

Tanjug/ Dragan Kujundžić

Igor Jurić, Foto: Tanjug/ Dragan Kujundžić

"M. Č. koji je 2006. godine silovao maloletno lice ponovo je na slobodi. Ono što smo dobili kao poverljivu informaciju jeste da se radi o vrlo agresivnoj osobi, sa niskim pragom tolerancije i sa izrazito devijantnim seksualnim ponašanjem. Zato želim da upozorim roditelje iz Užica i Požege, jer se on kreće na toj teritoriji, da decu ne puštaju samu u kasnim večernjim satima", izjavio je Jurić, prenosi Rina.

Kako je ocenio, Srbija se suočava sa ozbiljnim problemom pedofilije, ali očekuje brzu i adekvatnu rekaciju policije u tim slučajevima.

Komentari (3)

petko

05.02.2020 10:56

Kada bi mogli nekako da ga obeleze i kada se priblizi nekom detetu da to upali lampicu u policiji. Da mu pod kozu stave neki odasiljac.

Vuki

05.02.2020 20:54

Do kada ce devijantni umovi biti pusta i na slobodu? Srbiji, do kada? Koliko dece treba jos da bude ubijeno i silovao?? Koliko dece treba da ostane bez majki zbog ljudi kao sto je ovaj sto je pusten na slobodu? Goli otok dozivotno.... Smrtna kazna za ovakve je spas....Za njih je mucenje, ponizavanje....

sladjan

07.02.2020 14:11

najveci fasisti su oni koji su ovog slobodnog coveka koji je kaznu odsluzio etiketirali u ubicu!!!!!!!zatvorite sve koji ovakve informacije plasiraju!!!a vi pametnjakovici koji bi sve pobili idite u severnu koreju,kinu pa tamo pametujte ovo je evropa!