Jurić ne odustaje u borbi: Zaštitite dete, pa ću otkriti ime pedofila

Jurić je, sa advokatom Majom Atanacković, insistirao da se dete i njegova porodica zaštite na odgovarajući način.

Igor Jurić
Igor Jurić, Foto: Alo / Nenad Vujanović

Igor Jurić, predsednik fondacije "Tijana Jurić", tri sata je juče davao izjavu u Višem tužilaštvu u Beogradu, ali nije otkrio ime političara pedofila. Jurić nije otkrio ni identitet zlostavljanog deteta, već samo da je u vreme izvršenja krivičnog dela imalo 13 godina.

S obzirom na to iz Višeg tužilaštva su rekli da zasad nema dovoljno informacija za pokretanje pretkrivičnog postupka, a o daljem postupanju i radnjama će blagovremeno obavestiti javnost.

- Na osnovu informacija do kojih se došlo prilikom uzimanja izjave u višečasovnom razgovoru sa Igorom Jurićem, nije se došlo do podataka na osnovu kojih bi se utvrdio identitet N.N. izvršioca teškog krivičnog dela obljuba nad detetom, kao ni identitet maloletnog lica, saopštili su iz tužilaštva.

Jurić je, sa advokatom Majom Atanacković, sa kojim je došao u tužilaštvo, insistirao da se dete i njegova porodica zaštite na odgovarajući način.

- Od sada ću na ovu priču staviti tačku. U proteklom periodu od nje je pravljen rijaliti i to ne možemo da dozvolimo. Fondacija ne želi da pravi afere niti da učestvuje u njima, već želimo da dođemo do rešenja.

Nastavićemo da se borimo i neće uspeti da nas opstruišu. Cilj i smisao našeg rada je da svi zločinci budu osuđeni.

Jurić je rekao da je pritisak javnosti napravljen bez potrebe.

- Ni u jednom slučaju do sada nije bio ovakav pritisak, zašto? Da li su drugi interesi u pitanju? Ako je interes deteta najvažniji, onda nećemo praviti ovakve naslovne strane i nećemo napadati. Učinio bih krivično delo ako bih vam više rekao. Za sve podatke se ovratite tužilaštvu. - rekao je Jurić.

Povezane vesti

 • Korisnik: kola
  06/06/2020 - 06:03
  covek Sam rekao medijima za politicara pa se sad zali Licno Sam cula kad je pricao mogao je da predpostavi kako ce to da se pise u medijima Ida cemda I'ma pritisak da otkrije ime Bacio mamac I sta sad ?
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi