Fejsbuk predator zvao decu na seks posle pecanja!

Ekipa Alo! | vesti 2016-11-18 21:35:13 2016-11-18 21:35:13

Policija je u nastavku akcije „Armagedon” u saradnji sa Posebnim tužilaštvom za borbu protiv visokotehnološkog kriminala juče uhapsila pedofila Stevana R. (40) iz Ćuprije, koji se sumnjiči da je putem Fejsbuka pozivao maloletnike na seks!

facebook

Stevan R. je na Fejsbuku kreirao profil pod lažnim imenom „Ivan Petrović” sa lažnom profilnom fotografijom i, predstavljajući se kao dete od 13 godina, stupao u kontakt sa maloletnicima. Pisao im je da ima starijeg druga koji ga vodi u lov i ribolov i koji mu ispunjava sve želje, ali da zauzvrat ima sa njim seks. Zatim bi nagovarao decu da upoznaju njegovog druga i da zajedno idu u lov i ribolov, ali da i oni moraju učestvovati u seksualnim radnjama.

Matorci mesecima zlostavljali devojčicu!

Četiri muškarca starosti oko 60 godina iz sela Ždeglovo nadomak Lebana uhapšeni su u sredu zbog sumnje da su mesecima seksualno zlostavljali devojčicu (11) zaostalu u mentalnom razvoju, saznaje „Alo!”. U policiji u Leskovcu nisu želeli da komentarišu ova saznanja.

„Kada bi stekao poverenje deteta, on je slao deci zahtev za prijateljstvo sa svog pravog profila i predstavljao se kao „Ivanov stariji drug”. Na tom profilu osumnjičeni je imao svoju pravu fotografiju. Zatim bi decu pitao da li su za druženje i da li im je „Ivan” objasnio šta još sem pecanja treba da rade. Potom bi u porukama govorio da je „Ivan” malo dosadan i da će nekada ići i bez njega na pecanje. Predlagao je da dete dođe u Ćupriju, a potom da idu u njegovu vikendicu i da će ga kasnije odvesti kući”, saopštio je juče MUP.

 

Osumnjičeni je sa oba profila tražio da dete slika svoj polni organ i pošalje mu fotografiju!
Kompanija „Fejsbuk“ je deaktivirala i lažni i pravi profil S. R. nakon čega je on otvorio novi lažni profil pod nazivom „Igor Ristić”. Sa tog profila komunicirao je sa decom sa kojom je već bio u kontaktu na prethodnim profilima, pod izgovorom da mu je virus ugasio profile, da je to on i da želi da nastavi dopisivanje. Na novom lažnom profilu ima oko 59 prijatelja, koji su uglavnom deca.

Kako je dosadašnjim radom identifikovana jedna žrtva sa kojom je pedofil iz Ćuprije stupio u kontakt, MUP poziva građane čija su deca razgovarala sa S. R. da kontaktiraju policijske službenike na broj telefona 011/27-43-927.

 

Počelo suđenje manijaku iz Krive Feje

Pred Krivičnim većem Osnovnog suda u Vranju juče je počelo suđenje Nenadu Stevanoviću Rokiju (37) iz Krive Feje zbog nedozvoljenih polnih radnji nad učenicom sedmog razreda Osnovne škole „Radoje Domanović” u Vranju. Na pretresu nije saslušana oštećena 13-godišnja devojčica, a zbog osetljivog slučaja i zaštite maloletnog deteta isključena je javnost. Pre početka glavnog pretresa u sudskom holu otac maloletnice Slađan Stanisavljević izjavio je da očekuje primerenu kaznu za pedofila. Nenada Stevanovića je 3. oktobra ove godine novinar „Vranjskih” Radoman Irić snimio kako pored škole pred đacima i prolaznicima ljubi maloletnu učenicu. Na saslušanju je rekao da je zaljubljen u devojčicu i da mu je ljubav uzvraćena, kao i da su u vezi od jula.V. P.

Expand player
Pogledajte više