Sofija Nakić
Printskrin
Sofija Nakić

Printskrin

Sofija Nakić, Foto: Printskrin

 

"Moj anđeo je sada sa anđelima. Budi dobra, princezo... Ljubi te otac", napisao je Bojan Nakić na Fejsbuku.

Danas oko 16 sati telo nesrećne devojčice biće dopremljeno iz Atine u rodni Žitkovac, u majčinu rodnu kuću, piše u objavi grupe "Sa Sofijom do pobede".

Pročitajte još:

 

- Na večni počinak našu herionu njeni najbliži, ali i svi oni koji su se borili da joj pomognu, ispratiće je u sredu, 20. novembra u 13 časova na Žitkovačkom groblju - stoji dalje u objavi.

Sofija se razbolela 2017. godine, a šest meseci kasnije sarkom je bio toliko veliki da se nije mogao operisati.

Pročitajte još:

 

Sofija je bolovala od sarkoma vezivnog tkiva u sinusnoj šupljini i na mekom nepcu, zbog čega nije mogla da jede, niti da kaže da je gladna.

 

Počela je lečenje na dečijem Hematoonkološkom odeljenju u Kliničkom centru u Nišu, ali vrlo brzo je zbog retkosti bolesti upućena na Institut za onkologiju i radiologiju Srbije u Beogradu, a potom je otputovala na lečenje u Atinu, za šta je cela Srbija sakupljala novac.

 

Prodaje se širom Srbije, kada se otvori sledi neprijatno iznenađenje, a na poleđini poruka upućena svim Srbima! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/Zaštitnik potrošača/T.Đ DATUM I VREME: 18.11.2019. 19:13 U Nacionalnoj organizaciji potrošača Srbije naglašavaju da je ovakav način deklarisanja mimo svih zakonskih normi, ali i nepoštovanje građana naše zemlje.

 

Na Institutu se lečila sve do maja ove godine - dobijala je hemoterapije, tri različita citostatika i radio terapiju, ali ništa od toga nije dalo rezultata.

Bonus video: Alo.rs na licu mesta! Drama u naselju Braća Jerković