MAJKA IZ SUBOTICE PODVODILA MALOLETNU ĆERKU ZA 50 EVRA Eleonoru razotkrio bivši muž, a od njenih objava na Fejsbuku će vam se zgaditi život! (FOTO)

"Biti bogat čovek ne znači imati pare. Znači imati dom i porodicu i one koji te vole kad nemaš ništa", jedna je od poruka koje je Eleonora R. iz Subotice, majka iz pakla, podelila na svom profilu na Fejsbuku neposredno pred hapšenje.

Eleonora R.
Eleonora R., Foto: Facebook

Ova motivaciona poruka možda ne bi bila čudna da Eleonora nije uhapšena zbog podvođenja svoje 14-godišnje ćerke!

Eleonora R. je, inače, svoju ćerku podvodila starijim muškarcima i za seksualne usluge sa tinejdžerkom im naplaćivala 50 evra!

Vest koja je juče stigla iz Subotice zaprepastila i zgrozila je Srbiju - Eleonora R. (42) sumnjiči se da je dogovarala telefonom dolaske starijih muškaraca u iznajmljeni stan gde živi sa svojim ćerkama u blizini subotičkog Buvljaka, a potom, kako se sumnja, odlazila u susednu prostoriju dok njeni "klijenti" imaju odnose sa njenom ćerkom (14), a ona bi im "uslugu" naplaćivala po 50 evra.

Ovaj užas policiji je prijavio Eleonorin bivši muž nakon što su mu komšije ispričale da u njen stan svakodnevno dolaze nepoznati stariji muškarci, zadržavaju se kratko i odlaze.

Ova majka dvoje dece neretko deli fotografije svojih ćerki u raznim odevnim kombinacijama i sa napadnom šminkom na licu.

Eleonora R.
Eleonora R., Foto: Facebook

Njen Fejsbuk profil preplavljen je motivacionim porukama, hrišćanskim motivima koji propagiraju plemenitost, dobrotu i vrednosti poput velikodušnosti, dok su fotografije koje objavljuje sušta suprotnost.

"Čuvaj sebe i najdraže, svoje zdravlja i svoje živce... Ostali će doći i otići", "Majka je jedna i blago onome ko je ima kraj sebe", neke su od rečenica koje se mogu naći na profilu majke monstruma koja je telo svoje maloletne ćerke unovčavala.

 

Povezane vesti