Krađa u prodavnici
printskrin
Krađa u prodavnici

printskrin

Krađa u prodavnici, Foto: printskrin

* Irena Vučković opljačkana je danas u Aksesorajz radnji

* Dve žene su joj ukrale novčanik sa parama i dokumentima iz kolica sa bebom

* Kamere sve snimile 

 

Irena je okrenula dete ka sebi, pa je dok je razgledala stvari, zadnji deo kolica bio dostupan jednoj od kradljivica. Potom su se odjednom obe prestupnice stvorile iza detetovih leđa. Pokušavale su i komešale se oko njih.

Nemci ubacili u gepek devojčicu (9), na granici nastao totalni haos kada je otkriven njihov jeziv plan!

AUTOR: Alo.rs/Kurir/I.L. DATUM I VREME: 18.08.2019. 15:17 Oni su pokušali devojčicu da prokrijumčare u Nemačku gde se, prema njihovim navodima, nalazi njena majka. Policija, ubistvo, ulica, masakr, Foto: Shutterstock, ilustracija Policija u Prokuplju uhapsila je S.F. (42) i njegovog sedamnaestogodišnjeg sina iz okoline Podujeva, državljane Nemačke, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

Irena koja je bila njihova meta nastavila je dalje razgledanje, a lopovi su sačekali prvi trenutak nepažnje - i uspele su.

Majka je na trenutak ostavila kolica i okrenula se da pogleda neki artikal, a žena sa kačketom samo je zavukla ruku u džep na kolicima i odnela novčanik.

- Inače pazim, okrećem se redovno i zaista vodim računa, ali eto taj jedan trenutak nepažnje me je skupo koštao. Znam da sam sama kriva, ali ne mogu da poverujem da su to uradile dve žene ženi: i to sa detetom - rekla je potresena Irena za medije.

Ona je ceo slučaj prijavila policiji, kojoj je predala ovaj snimak. Čitavu situaciju odmah je alarmirala, jer su joj u novčaniku zdravstvena dokumenta deteta koje ima retku bolest.

- Na stranu novac i moja dokumentacija, kartice, ali ta procedura koju ću sad zbog detetove bolesti morati da prođem, već mi zadaje glavobolje. Mnogo me je iznerviralo kada su mi radnice rekle: pa to se dešava, nije ovo prvi put. Govorile su to tako nonšalantno kao da je normalno da vas neko usred prodavnice opljačka - priča Irena.

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!

 

Komentari (1)

Mama

18.08.2019 21:47

Na potpuno isti nacin su mi mozda bas te dve,pre dve godine ukrale novcanik.Cekala sam 7 dana zbog svih dokumenata, medju kojima su bile i zdravstvene knjizice od dece, pa sam izvadila sve novo i platila oko 5000.Dva meseca kasnije zvali su me iz Obrenovca iz prevoznika Banbus i rekli mi da su pronasli moj novcanik kada su im autobus dovezli na pranje. U novcaniku je bilo sve od dokumentacije, osim novca. Takodje sam predala snimak policiji,ali nikada se nista po tom pitanju nije desilo.