Planinarski dom
Privatna arhiva
Planinarski dom

Privatna arhiva

Planinarski dom, Foto: Privatna arhiva

Fantomski "fina,kulturna i komunikativna" uzvesna Dušanka ostavila je na recepciji ukradenu ličnu kartu,gostila se 15 dana i otperjala, a da nije namirila račun. Prevejana prevarantkinja navodno je za 35.000 dinara ojadila jednog deku iz obližnje Krtive Feje, kojem je obećala da će mu zaposliti unuka u Arandjelovcu.

PROČITAJTE JOŠ:

Ispostavilo se da je izvesna Dušanka iz Arandjelovca 7. septembra prijavila tamošnjoj policiji nestanak lične karte. Gošća je uoči bežanije zborila da će da produži boravak,pa je zatražila lažnu ispravu da bi navodno podigla penziju. Od tada joj se gubi svaki trag.

Upravnik Omer Tahiri ističe da su svi bili zgranuti, šokirani i ogorčeni kada su shvatili da su prevareni i nasamareni. Pogotovo šti se nikada nije desilo da gost ne plati iće,piće i prenoćiušte. Pravo je čudo kako recepcionar nije spazio da slika na ličnoj karti ne odgovara liku bezobrazno dovitljive gošće.

Ujdurmu u planinarskom domu pojačava činjenica da se osoblje isprva zabrinulo zbog nestanka turistkinje, koja im je ostala u sećanju kao simpatična, tiha, komunikativna i gospodstveno vaspitana.

Srećom, prevarantkinja nije bila alava i nije koristila pun pansion, jer se samo zadovoljila konačenjem sa doručkom, što dnevno košta 1.200 dinara.

Jasmina Stošić iz Turističke organizacije u Vranju ističe da je neviđena prevara velika škola za zaposlene u planinarskom domu kada dočekuju goste.

Komentari (1)

XXL

04.11.2018 13:10

Ko bi po slici na ličnoj karti nekog prepoznao? Sam sebe ne mogu na šta ličim.