JEZIV ZLOČIN U KRAGUJEVCU Dobrivoje priznao zločin, pa u policiji dao čudan iskaz

Njeno telo pronađeno je sa teškim telesnim povredama.

policija
policija, Foto: shutterstock

Još jedna bračna svađa završila se tragedijom. Kako se sumnja, Kragujevčanku Ljubinku P. (61) na smrt je pretukao nevenčani suprug, Dobrivoje D. (61).

Njeno telo pronađeno je sa teškim telesnim povredama, a slučaj je u prvi mah doneo brojne kontroverze i nezapamćen razvoj događaja.

Ljubinkino telo je pronađeno u kući njenog nevenčanog supruga gde su živeli zajedno. Ona je na smrt pretučena. Dobrivoje je policiji priznao ubistvo. Naime, on se najpre pojavio u Kliničkom centru sa simptomima trovanja i rekao da se i Ljubinka otrovala sonom kiselinom.

Lekarima je rekao da je želeo da se ubije na isti način kao i njegova žena, a onda je policiji priznao da je u stvari pretukao nevenčanu suprugu. Potom je, policija otišla u Dobrivojevu kuću i pronašla ženski leš.

Prema svedočenju komšija, oni su živeli u jako lošim uslovima, bez struje i vode, što je bilo vidljivo već od kapije dvorištva. Kuća je u lošem stanju, a komšije pričaju da tragični par nije imao od čega da preživi.

“On nije imao posao više od 15 godina, a ubijena Ljubinka je prosila po ulicama i cepala drva za nadnicu. Povremeno smo im kupovali hranu”, priča prva komšinica koja želi da ostane anonimna.

Dobrivoje je imao petoro dece iz prethodnih brakova – sina koji se udavio pre nekoliko godina i četiri ćerke. Kako tvrde komšije, jedna od Dobrivojevih ćerki je pokušala da preuda maćahu, ubijenu Ljubinku. Uspela je u toj nameri i Ljubinka je otišla. Dobrivoje je bio rešen u nameri da je pronađe i ona se u Kragujevac vratila pre šest dana. Prema opisu svedoka, tada su počele svađe koje su eskalirale tragedijom.

Poznato je da je Dobrivoje policiji priznao smrt supruge, a istraga je u toku. On se nalazi u pritvoru i biće saslušan. Prema informacijama Autonomnog ženskog centra, reč je o 22. žrtvi partnerskog, odnosno porodičnog nasilja od početka godine.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi