Jabukovac, selo Vratna
Alo.rs/Dragan Ilić
Jabukovac, selo Vratna

Alo.rs/Dragan Ilić

Jabukovac, selo Vratna, Foto: Alo.rs/Dragan Ilić

Davor P. (35) iz Jabukovca uhapšen pod sumnjom da je na salašu nedaleko od svog sela izvršio teško ubisto likvidacijom Raje Kazimirovića (72), njegove majke Dragice (93), sestre Ljubinke Oprikić (76) i njene ćerke Dragane Jezeljić (53), posle priznanja zločina u iskazu je dodao da je u masakru učestovala i njegova devojka M.B.

Pročitajte još:

- Ubica je naveo da je plan za pljačku Kazimirovića skovala devojka M.B., da je posle tipovanja aktivno učestvovala, te da je prilikom masakra pucala iz puške na žrtve. Osumnjičena je lišena slobode i određen joj je pritvor do 30 dana - kaže izvor blizak istrazi.

Raja Kazimirović

Alo

Raja Kazimirović, Foto: Alo

Jedan od dokaza koji je ubica Davor naveo je konverzacija mobilnim telefonom između njega i devojke od početka kada mu je saopštila da su "Kazimirovići puni para" i otipovala ih do izvršenja zločina.

https://www.alo.rs/vesti/hronika/jeziv-udes-kod-kovina-gradani-zinuli-od-soka-kad-su-videli-ko-je-bio-za-volanom/254588/vest

Dodajmo da je osumnjičeni Davor prilikom piznanja policiji pokazao čitav arsenal oružja zakopan pored pojate svog oca pa je u tu ponovno veštačenje i oružja i mobilnih telefona. Istraga je u toku.

Bonus video

Poplava u Kraljice Marije