Komšije mladića osuđenog zbog silovanja:
Rajko Ristić
Komšije mladića osuđenog zbog silovanja:

Rajko Ristić

Foto: Rajko Ristić

Majka Branka J. (48) iz sela Katun kod Aleksinca uhapšena je zbog sumnje da je za novac duži period podvodila svoju maloletnu ćerku Anku J. (13) poznanicima!

Nesrećna devojčice posle višemesečnog pakla odlučila sama da prijavi sve policiji, a sa njenom majkom pala su još četvorica muškaraca koji su se iživljavali nad njom, saznaje " Alo!".

Majka je uhapšena zbog krivičnog dela trgovina ljudima, a zbog istog istog krivičnog dela uhapšeni su Kristijan M. (26) i Nikola Š. (46) iz Niša, Perica A. (40) i Slaviša S. (57). Za njih se sumnja da su koristili seksualne usluge devojčice mesecima unazad.

- Devojčica sada ima 13. godina, a njena agonija je počela još pre godinu - dve. Majka je počela da je podvodi muškarcima poznanicima za određenu količinu novca. Ona je svoje poznanike dovodila u kuću kod devojčice. Najpre je počela sa poznanicima iz sela, a zatim je pružanje seksualne usluga svoje ćerke organizovala i u jednoj kući u Nišu - navodi izvor blizak istrazi i dodaje da je cena usluga varirala od mušterije do mušterije,

- Usluge je naplaćivala u zavisnosti kako proceni mušterije, od 1.000 dinara do 3.000 dinara. Takođe je dug znala da "prebije" preko hrane ili ogreva. Znala je da traži da im mušterija kupi drva, a zatim preda svoju ćerku. Devojčica je bila prinuđena da ima odnose sa raznim muškarcima, od kojih su mnogi mogli da joj budu i dede - tvrdi naš sagovornik. 

Devojčica je jednog dana dozlogrdilo sve i uprkos paklu kroz koji je prolazila, skupila je snage i sve prijavila policiji.

- Dete je bukvalno uzelo telefon i samo pozvala policiju, rekavši da je majka primorava na prostituciju. Odmah posle toga stavljene su lisice njenoj majci ali i muškarcima koji su je iskorišćavali. Onu su saslušani pred Višim javnim tužilaštvom, a sudija za prethodni postupak Višeg suda u Nišu je majci i četvorici muškaraca odredila pritvor do 30 dana - tvrdi naš sagovornik.

Utvrđuju se okolnosti ovog stravičnog slučaja iz okoline Aleksinca. Kako saznajemo, povodom sumnje u vezi sa zanemarivanjanjem deteta i seksualnog iskorišćavanja, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević, naložio je u skladu sa svojim ovlašćenjima, da se izvrši hitan nadzor nad stručnim radom u centrima za socijalni rad u Aleksincu i Bogatiću u konkretnim predmetima zaštite dece i porodica.

Silovao pastorku u kolima

Muškarac N. M. iz Banovog Polja kod Bogatića uhapšen je zbog sumnje da je silovao svoju pastorku (12).

Kako saznajemo, N. M. je devojčicu vodio u jednu termalnu banju na kupanje, a zatim je, oko ponoći, u povratku skrenuo s puta i silovao devojčicu. Kada je očuh zaspao, devojčica je izletela iz automobila i pozvala majku. Policija je manijaka pronašla golog u vozilu, a navodno je pokušao i da pobegne. Prema rečima izvora, očuh je imao 0, 37 alkohola u krvi. Određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

 .

Pipkao devojčicu na keju

N. S. (48) iz Niša uhapšen je zbog nedozvoljenih polnih radnji nad devojčicom (12).

- Stupio je u kontakt s devojčicom pre dva meseca tako što joj je navodno prišao na ulici, a zatim je počelo i njihovo viđanje. Nije imao seksualni odnos sa njom, ali joj je pričao o seksu, puštao pornografski materijal i dodirivao je po genitalijama. Viđali su se na niškom keju - navodi izvor.

 .

Pročitajte još: