Mišel Tot
Alo/ Vladimir Markovic
Mišel Tot

Alo/ Vladimir Markovic

Foto: Alo/ Vladimir Markovic

Mišel Tot (30) iz Vršca, protiv koga je podignuta optužnica jer je u junu 2020. nasmrt pretukao svoje jednomesečno dete, neće odgovarati zbog ubistva, već za nasilje u porodici sa smrtnim ishodom!

On je pre kobnog događaja nekoliko puta digao ruku na svog sina rođenog 3. maja 2020. Kada je dečak plakao, on ga je više puta udarao šakom po licu i potiljku i teško ga povredio. Beba je preminula 7. avgusta u Institutu za majku i dete od posledica povreda zadobijenih između 24. i 25. juna. Uzrok smrti bila su oštećenja moždanih centara važnih za život, navodi se u optužnici.

Tot je priznao da je šamarao dete jer mu je „smetao njegov plač“. Pošto je 25. juna ujutro, dva dana nakon udaranja, dete bilo u komatoznom stanju i više nije plakalo, Tot ga je sa ženom odneo kod lekara. Doktori su na glavi bebe primetili hematom i odmah obavestili policiju, dok je Tot uhapšen i od tada je u pritvoru.

Klupko je počelo da se odmotava, pa je porodica ispričala da je bebina majka bila u strahu od muža. Ona je više puta pričala da će ga prijaviti policiji zbog nasilja, ali se plašila da to uradi jer joj je pretio. Rekla je da voli da popije, ali da ne zna da li je bio pijan kada je šamarao bebu.

- Možda je popio mnogo više nego obično kada je istukao dete - rekla je baka ubijene bebe i dodala da prema njoj nije bio nasilan.

Totu za ovaj monstruozni zločin preti kazna od najmanje 10 godina zatvora.

Pročitajte još:

Komentari (1)

mish

15.01.2021 14:37

Za ubistvo nemocne bebice samo 10 godina?!? Joj Srbijo, jadna li si u ovom slučaju!!