ŠTA JE PRETHODILO ISPIJANjU SONE KISELINE? Detalji istrage jezivog zločina u Kragujevcu, Dobrivoje osumnjičen za ubistvo supruge!

Više javno tužilaštvo u Kragujevcu pokrenulo je istragu protiv Dobrivoja D. (61), iz ovog grada, koji se tereti se za ubistvo nevenčane supruge Ljubinke P. (61).Kako navode mediji, osumnjičen je za teško ubistvo.

Sud
Sud, Foto: EPA

Na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu, osumnjičeni Dobrivoje D. branio se ćutanjem. Prema nalazu obdukcije, njegova nevenčana supruga Ljubinka P. preminula je nasilnom smrću, a sumnja se da joj je smrtonosne povrede naneo Dobrivoje.

Da li mislite da je kriv za ubistvo?

Ukupan broj glasova: 22

  • Da: 73% (16)
  • Ne: 27% (6)

On je u subotu otišao u Klinički centar i ispričao da je pokušao samoubistvo tako što je popio sonu kiselinu, nakon što je, kako je navodno rekao, video da se i njegova nevenčana supruga ubila na isti način.

Policija je u njegovoj kući u naselju Bresnica pronašla beživotno telo žene, a tužilaštvo je naložilo obdukciju. Prema nezvaničnim informacijama, Dobrivoje je nakon hapšenja policiji priznao da je pretukao svoju suprugu, a potom je promenio iskaz i odlučio da se brani na drugačiji način, navodi list.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi