DETALJI NESREĆE NA MAKIŠU Dečak (13) hteo da napravi selfi, pa ga udarila struja od 20.000 volti! Jaukao od bolova, celo telo mu u opekotinama

Užas!

Ilustracija, vagon
Ilustracija, Foto: Dejan Briza

Teška nesreća dogodila se danas oko 13 časova na ranžirnoj stanici u Makišu kada je jednog 13-godišnjeg dečaka, pod još nerazjašnjenim okolnostima, udarila struja. Dečak je prebačen u Urgentni centar sa teškim povredama.

 

- Naša ekipa je poslata na lice mesta, lekari su odmah izvršili reanimaciju, a zatim povređenog dečaka prevezli u Urgentni centar - rečeno je iz Hitne pomoći.

 

Prema saznanjima, dvojica dečaka su došli kako bi se slikali na napuštenim vagonima. Međutim, u trenutku kada su se već spremali da krenu kući, preskačući sa jednog vagona na drugi, nesrećni dečak je zakačio kabl koji je bio pod visokim naponom koji ga je prosto podigao i zatim odbacio na zemlju.

Prema priči očevidaca, na vagonu mu je ostala torbica, dok je njegov drug kada je video šta se dogodilo bio unezveren od straha. On je otrčao do glavnog puta i, srećom, naišao na policijsku patrolu koja je odmah pozvala Hitnu pomoć.

 

- Kada su došli na mesto nesreće zatekli su dečaka koji je jaukao od bolova sa užasnim opekotinama - ispričali su očevici.

Kako su nam rekli zaposleni na ranžirnoj stanici, dečaka je udarila struja od 20.000 volti.

Pratite nas na InstagramuFacebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi