Uviđaj
Alo!/ Dejan Briza
Uviđaj

Alo!/ Dejan Briza

Uviđaj, Foto: Alo!/ Dejan Briza

* Ubistvo u Kruševcu potreslo Srbiju

* Miša Jovanović prvo ubio suprugu i majku svoje dece

* Nekoliko sati kasnije, presudio sebi

On je potom u bekstvu vozio suprotnom trakom, izazvao udes, pa se ubio hicima iz pištolja. Razlog za ubistvo, ranjavanje i samoubistvo je razvod braka.

Izazvao tešku saobraćajku, pa pobegao iz kola, a onda se čuo zvuk koji znači samo jedno!

AUTOR: Telegraf/Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 14.09.2019. 15:39 - 14.09.2019. 15:54 U reonu sela Brđani na auto-putu Čačak-Obrenovac, Miško Jovanović koji je osumljičen za ubistvo i teško ranjavanje u kafani u Kruševcu, izazvao je saobraćajnu nesreću.

- Majka ga je napustila pre 2 meseca, samo je otišla od njega. On nije mogao da pređe preko toga. Ne mogu ništa više od toga da vam kažem - rekla su nam deca Miše i Gordane.

Miša je sa Gordanom i njenim bratom Goranom sedeo od ranog jutra u kafani u Kruševcu i, kako su nam rekli očevici, ni u jednom trenutku nije došlo do rasprave.

- Za stolom kafane sedeli su njih troje zajedno. Muškarac je odjednom ustao, izvadio pištolj i pucao ženi u glavu, a potom i njenom bratu. Ona je odmah pala mrtva, a brat je prevezen u kruševačku bolnicu. Lekari su ga sa povredama opasnim po život odmah poslali u Niš - ispričao je očevidac ove tragedije.

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO: HORDER NA ZVEZDARI! Zatrpao dvorište đubretom, tu kolje golubove, dere zečeve i besi kokoške