Policija, hapšenje
Alo!/Masanori Jošida

 

Policija, hapšenje

Alo!/Masanori Jošida

Policija, hapšenje, Foto: Alo!/Masanori Jošida

* Miško Jovanović koji je osumljičen za ubistvo i teško ranjavanje u kafani u Kruševcu, izazvao je saobraćajnu nesreću

* Nakon toga je pobegao iz automobila i iz pištolja ispalio sebi dva metka u glavu

* Hitna ga je pokupila sa lica mesta

 

Nakon toga je pobegao iz automobila i iz pištolja ispalio sebi dva metka u glavu. Kako se saznaje, on je živ i prevezen je u bolnicu.

Nova saznanja o ubica iz Kruševca! Sad je spreman na nešto još strašnije

AUTOR: Alo.rs/Telegraf/ I.L. DATUM I VREME: 14.09.2019. 14:46 Zapretio bivšoj supruzi! uviđaj, Foto: Aleksandar Stanković Potraga za Miškom Jovanovićem, koji je osumnjičen da je pucao u svoju bivšu ženu, Gordanu Jovanovič (47) i njenog brata Gorana Radosavljevića (42) u bašti kafića u Kruševcu, i dalje traje.

Podsećamo, u pucnjavi u kafiću "Mali Pariz" u Kruševcu ubijena je Gordana Jovanović (47) iz Raške, a teško je ranjen njen brat Goran Radosavljević (42). Za pucnjavu je osumnjičen njen bivši muž Miško Jovanović iz Lazarevca.

Muškarac koji je jutros ubio ženu i teško ranio njenog brata dok su sedeli u bašti kafane "Mali Pariz" u Kruševcu, i dalje je u bekstvu. Očevici za na licu mesta kažu da se sve odigralo u sekundi.

- Za stolom kafane sedeli su njih troje zajedno. Muškarac je odjednom ustao, izvadio pištolj i pucao ženi u glavu, a potom i njenom bratu. Ona je odmah pala mrtva, a brat je prevezen u kruševačku bolnicu i lekari mu se bore za život - ispričao je očevidac ove tragedije.

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!