NEKOLIKO MINUTA PRE NEGO ŠTO JOJ AUTOBUS OTKINUO RUKU Dea pozvala kolege na Pinku i rekla im dve reči, a onda su saznali užasne vesti! (FOTO)

Do udesa je došlo tako što je Dea imala lakši sudar sa drugim automobilom

Dea i Mladen
Dea i Mladen, Foto: Screenshoot Instagram

Voditeljka TV Pinka Dea Đurđević teško je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod bolnice Dragiša Mišović, više o tome pročitajte OVDE

Evo šta se dešava na TV Pink nakon nesreće u kojoj je teško povređena njihova koleginica Dea

Rano jutros, oko 6 časova, došlo je do lančanog sudara dva autobusa i tri automobila u kom je prema prvim i nezvaničnim informacijama, mladoj voditeljki koja je teško povređena u ovoj nesreći, amputirana ruka na licu mesta.

 

Do udesa je došlo tako što je Dea imala lakši sudar sa drugim automobilom. U trenuku kada je iz vozila izašla kako bi se sa vozačem dogovorila voditeljka je pozvala kolege na TV Pink i javila im da će kasniti na posao zbog udesa, a nekoliko minuta kasnije na nju je naleteo autobus i otkinuo joj ruku.

Iako se prema prvim informacijama mislilo da su joj ruku amputirali lekari na mestu nesreće, to se nije dogodilo već je bez nje ostala kada ju je udario autobus.

 

Voditeljka je prema poslednjim informacijama van životne opasnosti na VMA i nema unutrašnjih povreda, a otkinutu ruku su lekari "stavili na led" i na sve načine pokušavaju da je spasu kako ne bi ostala bez nje.

Novinar Mladen Mijatović, Dein emotivni partner oglasio se nakon teške nesreće, a više o tome pročitajte OVDE.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi