Ubistvo
Alo.rs
Foto: Alo.rs

Aleksandar P. (53) iz Padinske Skele, koji je uhapšen zbog sumnje da je namamio dečaka (6) i terao ga na oralni seks, a onda sebi isekao vene, pokušava da se vadi na ludilo! Kako saznajemo, on je očekivao da će završiti na psihijatriji, ali je poslat u pritvor jer vene nije čak ni zakačio!

Aleksandar je navodno pre više od deset godina završio u zatvoru jer je pipkao dečaka, a posle slučaja u Glogonjskom ritu se branio ćutanjem. Incident se dogodio 15. marta uveče na poljoprivrednom gazdinstvu u Glogonjskom ritu, uz obalu Tamiša. On je dečaku pokazivao porno-fotografije na telefonu, a onda tražio da se skine i da ga oralno zadovolji, dok se na kraju i sam obnažio i pipkao dete.

- Kada je čuo da dolazi policija, žiletom se isekao po ruci. Međutim, lekari su utvrdili da mu nije ništa. On je veoma inteligentan! Očekivao je da će biti poslat na psihijatriju ako pokuša samoubistvo, ali je utvrđeno da njegovo stanje nije dramatično kao što je izgledalo, jer nije povredio vene - navodi izvor blizak istrazi i dodaje:

Na saslušanju je negirao da je seksualno zlostavljao dečaka tvrdeći da voli decu. Kako smo ranije saznali, on poznaje decu iz porodice napadnutog dečaka i igrao se sa njima.

- Verovatno je hteo da stekne njihovo poverenje, a onda je dečaka odvukao u sobu. Navodno je i pre desetak godina završio u zatvoru jer je pipkao neko dete. On je uvek oko sebe imao mnogo životinja, što je deci simpatično, pa ih je verovatno tako namamljivao - ispričao je naš sagovornik.

Kako smo ranije saznali, nesrećni dečak je prebačen u Institut za majku i dete, gde se oporavlja. 

Aleksandar spavao sa psima!

Poznanici Aleksandra P. kažu da je osobenjak i da mu higijena nije jača strana.

- Nosio je stvari dok se bukvalno ne raspadnu na njemu. Verovatno se nije ni kupao! Spavao je u krevetu sa životinjama i govorio da su to njegova deca. U sobi u kojoj je zlostavljao dečaka spavao je sa dva psa - tvrde poznanici.