"KRENUO SAM NA SVADBU, ZNATE..." Carinicima rekao da nema ništa da prijavi, kada su mu otvorili gepek počeo je da bunca!

Putnik je na pitanje carinskih službenika da li ima nešto da prijavi odgovorio da sa sobom nosi samo lične stavri.

Carina
Carina, Foto: Alo! / Dejan Briza

Carinici su na ulazu graničnog prelaza Šid sprečili pokušaj krijumčarenja preko 50 pari sunčanih i dioptrijskih naočara, ukupne vrednosti od oko 5.000 evra.

Naočare poznatih svetskih marki otkrivene su u prtljažniku kombija pulskih registarskih oznaka kojim je upravljao 36-godišnji hrvatski državljanin.

Putnik je na pitanje carinskih službenika da li ima nešto da prijavi odgovorio da sa sobom nosi samo lične stvari, ali je detaljnim pregledom ustanovljeno da se u kombiju iza ostale robe i ličnih stvari nalazila i kartonska kutija prepuna sunčanih i dioptrijskih naočara poznatih modnih brendova sa pripadajućim futrolama.

Pravi svoju EU! Besni zbog Kosova, za Srbiju ima rešenje zbog kog Albanci ne znaju na koja vrata da zakucaju!

AUTOR: Republika/D.S. DATUM I VREME: 16.09.2019. 15:15 Loše im se piše! Američki predsednik Donald Tramp okupiće u jednu veliku i jaku grupaciju saveznike SAD unutar Evropske unije i tako praktično formirati paralelnu EU. Prema projekcijama Vašingtona, među tim državama trebalo bi u dogledno vreme da se nađe i Srbija.

Putnik je tek tada rekao da mu namera nije bila da prokrijumčari naočare u Srbiju, već da se to dogodilo slučajno, pošto je idući na svadbu u Šid zaboravio da kutiju ostavi prijateljici koja ima optičarsku radnju u Osijeku.

U hitnom postupku pred nadležnim prekršajnim sudom njemu je određena novčana kazna od 150.000 dinara i zaštitna mera trajnog oduzimanja neprijavljene robe.

BONUS VIDEO:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi