Droga
Foto: MUP
Droga

Foto: MUP

Droga, Foto: MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, na Graničnom prelazu Batrovci zaplenili su više od dva kilograma kokaina i tom prilikom uhapsili V. S. (1965), državljanina Ruske Federacije, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pročitajte još:

Policija je pregledom automobila „mercedes“ u pregradi iza zadnjeg sedišta pronašla dva paketa kokaina, ukupne težine više od 2,2 kilograma, kao i dve kese u kojima je ukupno pronađeno 14.800 evra.

Policija uletela i napravila haos! Seks na sve strane u srednjoj školi. Direktor je krio jednu stvar (VIDEO)

AUTOR: Alo/Daily Mail/V.M. DATUM I VREME: 24.10.2019. 20:30 - 24.10.2019. 20:40 U toku je ispitivanje osumnjičene. Učenici, Foto: Printscreen/Youtube * Elvija Gonzales uhapšena je 12. oktobra i optužena za nezakonite seksualne odnose sa maloletnicima * Dvojici učenika srednje škole u Mek Farlandu oduzeti su mobilni telefoni 11.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

Bonus video

STIGAO VOZ IZ KINE! Spektakularna scena na Novom Beogradu!